2821
2789
عنوان

امکانش هست

97 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من ده روز بعد پاک شدنم نزدیکی بدون جلوگیری داشتم فقط یک بار الان 6روز میگزره سرسینه هام درد داره و متورم شده زیردلم سمت چپ درد میکنه سفت شده  امکانش هست باردارباشم کسی اینجوری شده بایک بار بارداربشه یااین حالاتو داشته باشه سینه هام خیلی درد داره وسنگین شده

خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘

بله من با يك بار باردار شدم شما هم احتمالا باردارى چون حول و حوش تخمك گذاريت بوده

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله من با يك بار باردار شدم شما هم احتمالا باردارى چون حول و حوش تخمك گذاريت بوده

ممنونم عزیزم

ممنونم عزیزم

😘

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
این حالات من روهم داشتی عزیزم?

سینهام درد میکردم ولی زیر دلم ن. اخه من موقع پریودیامم زیر دلم درد نمیکردم قبلش فقط سینهام درد میکرد ک موقع بارداریمم همون حالتای پری رو داشتم

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
این دردسینه وشکم امکانش هست ازبارداری باشه یعنی?

بله دقيقا منم پهلوى چپم تير ميكشيد و سينه هام به شدت سنگين شده بود و معده درد داشتم

سینهام درد میکردم ولی زیر دلم ن. اخه من موقع پریودیامم زیر دلم درد نمیکردم قبلش فقط سینهام درد میکرد ...

ای جانم خداکنه باردارباشم چند سالته شما

۲۲ سالمه عزیزم

ای جان منم 20سالمه برام دعاکن بارداربشم انشالله نی نی روبه سلامتی دنیا بیاری

ای جان منم 20سالمه برام دعاکن بارداربشم انشالله نی نی روبه سلامتی دنیا بیاری

مرسی عزیزم ان شاالله زودتر ی نی نی سالم و صالح خدا بهت بده 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆