2777
2789
وااااای وااااااای الی دلم خوااااااااس منم مشکی اینو داشتم دور چشاشم سفید واااای منم میخوام   خ ...

تازه یه عکس نازم داشتم الان پیدا نمیکنم رو دستم خوابیده بود سرشو خم کرده بود دستاشم آویزون بود اییی خداا ای کاش پیداش کنم بفرستم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بابام گربه داره ماهی یه بسته غذای خشک میگیره براش ۴۵ تومن یه بسته ۱۰ کیلویی خاک میخره ۴۰ تومن عقی ...

یعنی عقیم کردن گربه ۳۳۰تومن شده؟

سگو چقدر عقیم میکنن؟

سه ماهشه ازسه روزه گیش بزرگش کردم خیلی فهمیده وباشعوره نژادش شیتزوعه یکی دیگه هم دارم اون اشپیتزه الان عکس شو میزارم

حالم خیلی بده خدا خیلی داغونم حسرت صدای گریه بچه تو خونه سوت وکورمون پیرم کرده خدا خودت رحم کن من هیچ به شوهر بی گناهم رحم کن دلم بدجوری میشکنه وقتی میبینم چجوری باحسرت به بچه ها نگاه می‌کنه وقتی چجوری با ذوق میره برام بی بی چک میخره خداجون رحم کن من یه غریب تنهام 
منكه مرغ مينا دارم حرفم ميزنه مراقبت ازش هم آسونه خرجش هم كه كمتره

مرغ مینا چقدره قیمتش

چطور باید حرف زدنو یادش داد؟

باید یه چیزو مدام تکرار کنید که یاد بگیره؟

حالم خیلی بده خدا خیلی داغونم حسرت صدای گریه بچه تو خونه سوت وکورمون پیرم کرده خدا خودت رحم کن من هیچ به شوهر بی گناهم رحم کن دلم بدجوری میشکنه وقتی میبینم چجوری باحسرت به بچه ها نگاه می‌کنه وقتی چجوری با ذوق میره برام بی بی چک میخره خداجون رحم کن من یه غریب تنهام 
مرغ مینا چقدره قیمتش چطور باید حرف زدنو یادش داد؟ باید یه چیزو مدام تکرار کنید که یاد بگیره؟

منكه ٣٠٠گرفتم خودش حرف ميزد اگه ميخواى بايد جوجش رو بگيرى تا از اول خودت بهش باد بدى آره بايد يه كلمه رو بهش بگى تا ياد بگيره ولى مينا من خودش يه چيزايى رو ياد گرفته مثلا اسمه شوهرم رو خودش ياد گرفته چون از بس صداش كردم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺