2777
2789
مرغ مینا یه مدت داشتیم افتاب نزده بیدار میشد ماروهم روانی میکرد یکی نبود بهش بگه خنک خدا سحر بیدارمی ...

خخخ آره خيلى كرم ميريزه صبح پا ميشه مبخونه ميخونه بيدارم كه كرد ساكت ميشه هرچى بش ميگم ساكت يه لحظه ساكت ميشه. دوباره شروع ميكنه يه سرى تو ماشين تا چشام رو ميبستم شروع ميكرد به خوندن خلاصه مردم آزاره ولى صبحا روشو ميندازم با خيال راحت ميخوابم

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کاسکو دوست دارم ولی حموم بردنشم سخته یعنی خیلی ناز داره صدای بلند؛ یهو آب گرفتن روش اینا ناراحتش میک ...

نه بابا مال من آموزشم ندیده بود با فقس میبردمش زیر آب خودش خودشو میشست میاوردیمش بیرونم خودشو خشک میکرد

به نام ایران پیر 👴👵یه گربه ی خسته 🐈با رد پای شیر 🦁❤
مرغ مینا یه مدت داشتیم افتاب نزده بیدار میشد ماروهم روانی میکرد یکی نبود بهش بگه خنک خدا سحر بیدارمی ...

خیای باحالن واسشون صداهای مرغ مینا رو دانلود کرده بودم هروقت میزاشتم شروع میکردن به خوندن

هزینه اصلا مشخص نیست هزینه غذا و تشویقی و واکسن و دکتر و عقیم کردن و هزار جور هزینه دیگه. نگه داری و مسئولیت زیادی هم داره کثیف کاری داره باید بیرون ببریش ،ارتباط با بعضی از فامیل قطع میشه چون بعضی ها دوست ندارن ولی ارزش داره. من خودم سگ دارم ولی فکر میکنم گربه مستقل تر ه و نگهداریش راحت تره.

اا جدا؟ نمیدونستم ولی خوب جاشونو چطوری عوض میکنن؟ من که چندشم میشه 

آره

خاک مخصوص داره؛ وقتی ادرار میکنن همون ناحیه مثل سنگ سفت میشه؛ خودشونم روشو میپوشونن با خاک که بوش پخش نشه

یه چیز شن کش مانند هم دارن که باهاش خاکشونو تمیز میکنی

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
هزینه اصلا مشخص نیست هزینه غذا و تشویقی و واکسن و دکتر و عقیم کردن و هزار جور هزینه دیگه. نگه داری و ...

نه بابا...

گربه بابای من داره

یه بیشعوریه که دومی نداره 😐😐😐

کرم داره! واقعا کرم داره که اذیت کنه آدمو 😐😐😐

سگ خیلی فهم و شعورش بالاست

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
نه بابا مال من آموزشم ندیده بود با فقس میبردمش زیر آب خودش خودشو میشست میاوردیمش بیرونم خودشو خشک می ...

من دوستم داره همش نازشو میکشه اونم یه سره باهاش قهر میکنه پشتشو بهش میکنه اصلا یه وضعیه ها بهش میگم مثل خواهر شوهرا میمونه این طوطیت.