مرغ مینا یه مدت داشتیم افتاب نزده بیدار میشد ماروهم روانی میکرد یکی نبود بهش بگه خنک خدا سحر بیدارمی ...
خخخ آره خيلى كرم ميريزه صبح پا ميشه مبخونه ميخونه بيدارم كه كرد ساكت ميشه هرچى بش ميگم ساكت يه لحظه ساكت ميشه. دوباره شروع ميكنه يه سرى تو ماشين تا چشام رو ميبستم شروع ميكرد به خوندن خلاصه مردم آزاره ولى صبحا روشو ميندازم با خيال راحت ميخوابم
🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
هزینه اصلا مشخص نیست هزینه غذا و تشویقی و واکسن و دکتر و عقیم کردن و هزار جور هزینه دیگه. نگه داری و مسئولیت زیادی هم داره کثیف کاری داره باید بیرون ببریش ،ارتباط با بعضی از فامیل قطع میشه چون بعضی ها دوست ندارن ولی ارزش داره. من خودم سگ دارم ولی فکر میکنم گربه مستقل تر ه و نگهداریش راحت تره.