2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خاک مخصوص داره؛ وقتی ادرار میکنن همون ناحیه مثل سنگ سفت میشه؛ خودشونم روشو میپوشونن با خاک که ب ...

چه جاللب

من فکر میکردم اولاش هر جا میرن خودشونو حیس میکنن و گند میزنن به زندگی

اینکه گفتی جمع میشه خیلی خوبه من با حیوونا فقط با دستشوییشون مشکل دارم همین خرگوشم اولاش خیلی بدم میومد بعد عادت کردم ولی آب تنگ ماهی رو هنوز که هنوزه نمیتونم عوض کنم

ما سگ داریم،ترییره،،والا خرجش کمم نیست،

هزینه دکترش و لباس وقلاده و وسیله بهداشتیاش بماند،۲برابر یه ادم میخوره،از بستنی وهویچ وخیار و تخمه بگیررررر تا جیگر و کباب

البته خرجشو داداش کوچیکم میده بیچاره،😁

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
من دوستم داره همش نازشو میکشه اونم یه سره باهاش قهر میکنه پشتشو بهش میکنه اصلا یه وضعیه ها بهش میگم ...

من هر وقت اذیتم میکرد یدونه میزدم تو سرش قشنگ آشتی میکرد  

به نام ایران پیر 👴👵یه گربه ی خسته 🐈با رد پای شیر 🦁❤
چه جاللب من فکر میکردم اولاش هر جا میرن خودشونو حیس میکنن و گند میزنن به زندگی اینکه گفتی جمع میشه ...

نه بابا تو حیوونا فک کنم تمیز ترینشون گربه باشه

اونقد وسواسیه که وقتی نازش میکنیم همون جاییو که دست زدیم لیس میزنه کثیف نشه.

دسشوییشم فقط تو خاک انجام میده.چاله میکنه؛ توش دسشویی میکنه؛ چاله رو میپوشونه با خاک

بیییی نهایت تمیزن

ولی شعورشون پایینه متاسفانه

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
من که خیلی با سگو گربه وسنجاب موافق نیستم خیلی خونه رو کثیف میکنن از ماهیم بدم میاد نمیتونم آبشو عوض ...

من همه حیوونا رو دوست دارم بجز حشرات چون واقعا ازشون میترسم و اگه بهم بخورن چندشم میشه😣