2777
2789
چه بد عقیمش میکردی خیال همه رو راحت میکردی هرچند درحق گربه ظلمه جیکارش کردی حالا فروختی

بله..بردم به همون پانسیون فروختم

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
نه اون اولین با که میاریش هنوز تربیت نشدس باید یادش بدی خیلی سخته و کثیف کاری داره

نه عزیزم گربه یاد دادن نمیخواد

از وقتی که میتونه راه بره خود به خود میگرده دنبال خاک؛ خیلی دیر که یاد بگیرن دیگه ۱ ماهگیشونه.

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاسکو بگیر کلی هم سرگرمت میکنه آخه سگ وگربه چیه اگه آپارتمان نشینی که اصلا سراغ سگ و گربه نرو وگرنه ...

اره کاسکو خوبه اولش یه پول درشتی میدی ولی بعدش فقط تخمه می خواد تازه هم باهاش حرف میزنی هم تخمه میخوری باهاش ولی خدا نکنه گاز بگیره خیلی درد داره

به نام ایران پیر 👴👵یه گربه ی خسته 🐈با رد پای شیر 🦁❤
من پرنده دارم.  پارسال یه جفت مرغ عشق خریدم تا الان دوازده تا جوجه آورده اونام بزرگ شدن بهشون و ...

منم یه جفت مرغ عشق دارم برج۱۲خریدم اما هنوز جوجو نساختن😞

اصلاهم دستی نیستن تا دست میکنم تو قفسشون برا برداشتن ظرف غذاشون تند تند تو قفس پرواز میکنن و میترسن 

نمیدونم چطور دستیشون کنم

مال شما دستین

اره این مسئله دستشویی سگ واقعا دردسره مگه اینکه بخوای تربیت شدشو بگیری خانمی خرگوش متوجه حرف میشه؟ا ...

نه آموزش پذیر نیست فک کنم یعنی مثلا اسم واسش نمیتونی بزاری چون نمیفهمه آموزش پذیر نیست ولی وقتی بچست خیلی بانمکه متوجه حرفم نمیشه ولی صاحبشو تند تند لیس میزنه که بتونه شناساییش کنه

منكه مرغ مينا دارم حرفم ميزنه مراقبت ازش هم آسونه خرجش هم كه كمتره

مرغ مینا یه مدت داشتیم افتاب نزده بیدار میشد ماروهم روانی میکرد یکی نبود بهش بگه خنک خدا سحر بیدارمیشی چه غلطی بکنی بکیر تا لنگ ظهر بخواب کیف دنیا رو بکن از مزیت حیوون بودنت استفاده کن😂😂

منم یه جفت مرغ عشق دارم برج۱۲خریدم اما هنوز جوجو نساختن😞 اصلاهم دستی نیستن تا دست میکنم تو قفسشون ...

من خودشون دستی نشدن ولی جوجه هاشونو دستی کردم چون از جوجگی دستشون میگرفتم زیاد 😁

عه چه جالب😊😊 راستی خرگوشا هم پریود میشن 😑😑راسته

نمیدونم مال من خیلی بزرگ نشد تا میخواست بزرگ بشه دادیمش باغ وحش چون از اون به بعد اگه عقیمش نکنیم فرشارو تیکه تیکه میکنی چون دوست داره گودال بکنه

ولی آره میشن یادمه یکی از دوستام میگفت خرگوشش شد بردنش عقیمش کردن

اره کاسکو خوبه اولش یه پول درشتی میدی ولی بعدش فقط تخمه می خواد تازه هم باهاش حرف میزنی هم تخمه میخو ...

کاسکو دوست دارم ولی حموم بردنشم سخته یعنی خیلی ناز داره صدای بلند؛ یهو آب گرفتن روش اینا ناراحتش میکنه و ممکنه یهو دیگه حرف نزنه.شک بشه.کلا خاص و خوب و حساسه ولی دوست خوبیه