2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من خرگوش داشتم😍😍خیلی ناز بودن خرگوش مینیاتوری واقعا خوب بود کثیف کاری نداشت سگو گربه علاوه بر هزی ...

گربه که غریزی توی خاک دسشویی میکنه 🤔

خداوکیلی هم تمیزه ما یکی داریم

نازش که میکنیم فورا اون جاییو که ناز کردیم لیس میزنه مبادا کثیف شه 😑😑😑😑

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

آره یه مدت توی خونه سعی میکردم بذارمش آزاد بگرده اول که خیلی کثیف میکرد بعدم یهو گم میشد و سر از جاهای عجیب و غریب در میاورد توی قفس هم که واقعا عصبی و افسرده بود خلاصه که دلم واسش سوخت طفلی رو بردم توی باغ یکی از آشناها توی روستا رهاش کردم

منتها چون با زندگی توی طبیعت اخت نداشت

نمیتونست از خودش دفاع کنه صاحب اون باغ بعد از چند وقت بهم گفت فردای همون روز دمش رو توی باغ زیر یه درخت دیدم..

گربه که غریزی توی خاک دسشویی میکنه 🤔 خداوکیلی هم تمیزه ما یکی داریم نازش که میکنیم فورا اون جاییو ...

نه اون اولین با که میاریش هنوز تربیت نشدس باید یادش بدی خیلی سخته و کثیف کاری داره

من خرگوش داشتم😍😍خیلی ناز بودن خرگوش مینیاتوری واقعا خوب بود کثیف کاری نداشت سگو گربه علاوه بر هزی ...

اره این مسئله دستشویی سگ واقعا دردسره مگه اینکه بخوای تربیت شدشو بگیری

خانمی خرگوش متوجه حرف میشه؟اموزش پذیر هست؟