2777
2789
حیوون خونگی هم هزینه داره هم وقت باید بزاری هم رسیدگی میخواد هم اعصاب.... ولی خواستی بیاری هاپو بیار ...

فعلا لایحه دادیم مجلس خانواده تا ببینیم چی تصویب میشه😂

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

استارتر جون اینم هاپو کوچولوی من نه خرج کلی گفتم هفته ای یه بسته شیرخشک بدون لاکتوز میخرم براش الآنم بغلم خوابه

حالم خیلی بده خدا خیلی داغونم حسرت صدای گریه بچه تو خونه سوت وکورمون پیرم کرده خدا خودت رحم کن من هیچ به شوهر بی گناهم رحم کن دلم بدجوری میشکنه وقتی میبینم چجوری باحسرت به بچه ها نگاه می‌کنه وقتی چجوری با ذوق میره برام بی بی چک میخره خداجون رحم کن من یه غریب تنهام 
عزیزم شما سگتون چندماهشه؟ جسه بزرگه یا کوچیک؟ خرج غذاش یا با چیزای دیگه انقدر میشه؟

سگ من الان دوسال و نیمشه.اشپیتزه نه ریزه نه خیلی درشت.اینم خرج واکسن و اصلاح و ضدانگل و غذاشه.دست خودته بیشترم بخوای هزینه کنی یا نه.لباس بخری تشویقی بگیری یا هر کار دیگه.ولی در کل همون ماهی ۱۰۰ ۱۵۰بیشتر نمیشه.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
چرا دیگه ندارین

والا گربه ما زن بود .... دوستامون ،مدام گربه های مردشونو میاوردن که ازشون بچه بکشن.....گربه مام نازش زیاد بود همشونو چنگ میزد .....منم از این موضوع ناراحت بودم که دم به دقه هر کی میخواست گربمو ببره واسه جفت گیری...بخاطر همین موضوع 😕

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

بابام گربه داره

ماهی یه بسته غذای خشک میگیره براش ۴۵ تومن

یه بسته ۱۰ کیلویی خاک میخره ۴۰ تومن

عقیمشم کردیم شد ۳۳۰ تومن

خسارات وارده هم اعم از شکستن گلدان و... که به میلیون میرسه 😑😑😑

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
والا گربه ما زن بود .... دوستامون ،مدام گربه های مردشونو میاوردن که ازشون بچه بکشن.....گربه مام نازش ...

چه بد عقیمش میکردی خیال همه رو راحت میکردی هرچند درحق گربه ظلمه جیکارش کردی حالا فروختی