2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من اینو خیلی دابسمشش رو دیدم ولی خودشو یعنی فیلم اصلیش رو ندیدم میشه بگید چطور ببینم از کجا یا اسم ا ...

بزن خانوم جلسه ای معروف تو گوگل برات میاره

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

قصد توهین ندارم ولی چجوری تو خونه رو فرش یا مبل سگ یا گربه نگه میدارید با موهاش چجوری کنار میاید جیش ...

ببین گربه من اینقد تنبل بود که یه مبل کهنه داشتم از رو دسته مبل تکون نمیخورد ...فقط واسه دسشویی میرفت جاش....تازه اینقد واکسن و شامپو داره که از خیلیا که تو سرشون شپش دارن و عین خیالشون نیست...تمیز تر بود

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
من سگ دارم.یه بار با شوهرم حساب کردیم سالانه اشو شد میانگین شد ماهی ۱۰۰تومن. البته به خودتم بستگی دا ...

عزیزم شما سگتون چندماهشه؟

جسه بزرگه یا کوچیک؟

خرج غذاش یا با چیزای دیگه انقدر میشه؟

قصد توهین ندارم ولی چجوری تو خونه رو فرش یا مبل سگ یا گربه نگه میدارید با موهاش چجوری کنار میاید جیش ...

هرکس یه سلیقه ای داره ما خودمون تا حالا پرنده داشتیم یه گربه هم داشتیم بستگی به صبر وحوصله طرف داره

به نام ایران پیر 👴👵یه گربه ی خسته 🐈با رد پای شیر 🦁❤

نمیشه نگه داشت واقعا سخته

واسه اوناییه که سگو به عنوان بچشون میپذیرن

من که اونقدر وسواس بودم اصلا سگ خالمو بغل نمیکردم همش فکر میکردم میخواد رو بشینه اون قسمت کثیفش رو لباسمه بدم میومد

ولی سگ مردمو دوست دارم😁😁راحت و بی دردسر نازشون میکنم😆😆

منم خیلی دوس دارم . فعلا ک گیرم نیمده یه دستیش . میگن مولوی هس . گذرم بیوفته تهران یکی میگیرم .شما د ...

از من به شما نصیحت هیچوقت این کار رو نکنید

من تجربه اش رو داشتم سنجاب حیوون وحشیه و هیچچچچ وقت هم دستی نمیشه هیچ جای دنیا هم پت محسوب نمیشه فقط تو ایرانه که این زبون بسته ها رو اسیرشون میکنن😢

تجربه من از داشتن سنجاب خیلی غم انگیز بود😢😢😢