2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خرگوش داشتم😍😍خیلی ناز بودن خرگوش مینیاتوری واقعا خوب بود کثیف کاری نداشت سگو گربه علاوه بر هزی ...

همشون اینجوری نیستن.باید یادشون بدی کجا دستشویی کنن.سگ من اصلا رو فرش کاری نمیکنه.فقط روزنامه اونم سر جای مخصوصش.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
همشون اینجوری نیستن.باید یادشون بدی کجا دستشویی کنن.سگ من اصلا رو فرش کاری نمیکنه.فقط روزنامه اونم س ...

دقیقا 

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
چقدرشه؟ بزرگه یا کوچیک؟ فقط خرج غذاش یا چیزای دیگه هم هست؟

سگ منم عکسش رو پروفایلمه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
من عاشق امضاتم  هی میخونم هی میخندم هی میخندم هی میخونم😂😂😂😂

من اینو خیلی دابسمشش رو دیدم ولی خودشو یعنی فیلم اصلیش رو ندیدم میشه بگید چطور ببینم از کجا یا اسم اون خانومه چیه اصلا پیچی چیزی داره؟!

به زودی به امید خدا منم تیکر بارداری میزنم 😮لطفا یه صلوات برا مادر شدنم بفرستین

من ی پیشی پرشین جییییگررر سفید با چشمای ابی دارممم عاشققشششم...

ولی الان دارم میفروشمش چون خانواده عوضی شوهرم برام حرف درمیارن و میگن بفروش همش....ازالان دلم براش تنگه  

اقا لایک نکنید اه......

قصد توهین ندارم ولی چجوری تو خونه رو فرش یا مبل سگ یا گربه نگه میدارید با موهاش چجوری کنار میاید جیش کردنش والا ادم بچه خودشو به زور تمیز میکنه تصور کردنشم سخته واسم من سگو گربه دوس دارم ولی نه واسه تو محیط خونه