2777
2789
خیلی بده واقعا با جون و دل میفهمم مخالفت یعنی چیمنم بابام مخالف بود که با نامزدم ازدواج کنم چون اسمم ...

چه جالب و شنیدنی

ایشالا که به پای هم پیر شین

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

یکی از دوستای خوابگاهی ما هم دقیقا همچین اتفاقی افتاد و دیگه خونه نرفت رفت از دادگاه نامه گرفت و بدو ...

دخترجون اینا زن ستیزی رو پشت غیرتشون پنهون میکنن و غیرت به این عمل مشروعیت میده

نمیدونم خوندی یا نه ولی شهر کوچیکیه تا من بیام بفهمونم که تفکرت اشتباهه شاید یه سیلی ام خورده باشم

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترجون اینا زن ستیزی رو پشت غیرتشون پنهون میکنن و غیرت به این عمل مشروعیت میده نمیدونم خوندی یا نه ...

بله درسته.....

از خون جوانان وطن لاله دمیده💔 ارزو دانشجو دندانپزشکی شیراز🦷🤍 _ کنکوری جان اگر سوالی داری بپرس🫂خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .....🥲خدارو چه دیدی شاید پر گرفتیم.....🕊. چشای تو خدای من بود💋 (این دل فقط مال یه نفره درخواست ممنوع⛔)