پسر_نینی_سایتی مدیر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1151 عنوان خستمه | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 25 پست دیگه کافیه کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز امروز | 16:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 11514 فشار خونواده سهمیه و خیلی چیزا امروز واقعا سخته شبم کلا 3 ساعت خوابیدم الان نشستم تو حیاط بیمارستان ... خوب اگه اذیتی برو استراحت کن قرار نیست جور بقیه رو بکشی ....به اندازه توانت کار کن نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1151 خوب اگه اذیتی برو استراحت کن قرار نیست جور بقیه رو بکشی ....به اندازه توانت کار کن جیغ و داد پرستارا مونده تو مغزم نمیتونم بخوابم مسکن میت رو بیان ببرن غسال خونه تمومه کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 11514 جیغ و داد پرستارا مونده تو مغزم نمیتونم بخوابم مسکن میت رو بیان ببرن غسال خونه تمومه ای وای ....بنده خدا .....خدا خیرتون بده ....منکه اصلا نمیتونم تو این کارا باشم پس میفتم نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1151 ای وای ....بنده خدا .....خدا خیرتون بده ....منکه اصلا نمیتونم تو این کارا باشم پس میفتم همش تعهدیه که به سوگندنامم دارم و وظیفست چه شیفت کاری چه غیر شیفت کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 11514 همش تعهدیه که به سوگندنامم دارم و وظیفست چه شیفت کاری چه غیر شیفت یه بار از پرستار به خاطر رفتار تندش ناراحت شدم ولی واقعا حق داشت حتما خیلی خسته بود که اینطور بود ...کارتون سخته خدا قوت بهتون نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1151 یه بار از پرستار به خاطر رفتار تندش ناراحت شدم ولی واقعا حق داشت حتما خیلی خسته بود که اینطور بود .. ... آره آره مخصوصا پرستارارو به دل نگیرین تندیشونو واقعا فشار کاریشون زیاده مرسی همچنین کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 11514 آره آره مخصوصا پرستارارو به دل نگیرین تندیشونو واقعا فشار کاریشون زیاده مرسی همچنین آره خودمم فهمیدم خسته بود عذرخواهی ام کردم ولی قبول نکرد و رفت نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1151 آره خودمم فهمیدم خسته بود عذرخواهی ام کردم ولی قبول نکرد و رفت 😂😂 پیش میاد کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 11514 😂😂 پیش میاد مزاحمت نشم عزیز .. خدا سلامتی بهتون بده نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1151 مزاحمت نشم عزیز .. خدا سلامتی بهتون بده مراحمی عزیز مواظبت کنین فعلا کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 11514 مراحمی عزیز مواظبت کنین فعلا 🙏🙏🌷🌷🌷 نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!