2777
2789
عنوان

دوست من

98 بازدید | 15 پست

چندتا رفیق داشتم که خیلی باهاشون خوب بودم و از ته قلبم دوسشون داشتم

یه نفرسون الان عروسیشع دلم نمیخواد برم ولی انکار حوصلشو ندارم

انگار دیگه دوسش ندارم چون من هر چقدر ک بهش محبت میکردم اون بی معرفت بود و انگار به زور باهام دوست بود الانم حس میکنم توی رو درباسیتی دعوتم کرده (ادعاش میشه ک صمبمی هستیم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستام میخوام برن ارایشگاه و اینا ولی من واقعا دلم خوش نیس انگار به زورمنو دعوت کرده

بهترین کار اینه وقت بگیری بری آماده بشی با خوشحالی بری ولی صمیمیتی با طرف نداشته باش نمیگم بهترین روز زندگیشو زهر کن اما هی نچسب بهش که نه اون بدش بیاد نه تو

بهترین کار اینه وقت بگیری بری آماده بشی با خوشحالی بری ولی صمیمیتی با طرف نداشته باش نمیگم بهترین رو ...

اره منم تایم ارایشگاه با بقیه گرفتم ولی مجبوری

میدونم برم بد میگذره

عیب نداره سعی کن خوشحال باشی

مثلا برا عقدش ک رفته بودیم مامانش به اون یکی رفیقم کلی سلام احوال پرسی کرد گفت خوشحالم اومدی و اینا

به من یه سلام الکی کرد

یا اینکه به اون گفت بیاد قند بسابه (بعد رفیقم گفت اینم برات یه ور تور رو بگیره ) گفت نه به بقیه رفیقام قول دادم

درصورتی م ادعاش میشه باما دوتا صمیمی تره

مثلا برا عقدش ک رفته بودیم مامانش به اون یکی رفیقم کلی سلام احوال پرسی کرد گفت خوشحالم اومدی و اینا ...

تو رو میبینه اذیت میشه؟ اگه اینجوریه باز خودت میدونی بری یا نری آخه میگم نکنه بری روز عروسیش خوشش نیاد زیاد

تو رو میبینه اذیت میشه؟ اگه اینجوریه باز خودت میدونی بری یا نری آخه میگم نکنه بری روز عروسیش خوشش نی ...

یه همچین حسی

بعد اگه نرم خودش میگه تو بی معرفتی

واقعا دیگه دوسش ندارم ، میدونم برم قرار نیس اصلا منو ببینه

الکی تایم خودم رو هدر میدم