noresabz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 2005 عنوان پسری که بگه 218 بازدید | 26 پست یبار اومده باشه خواستگاری و رد کرده باشن(بخاطر سن کم دختره)بعد بگه مشخص نیست بیام جلو شد شد نشدم طوری نیست (تو دعوا)بعد بمونه تو رابطش بگه من جایی نمیرم میخواد یا نمیخواد؟ تکلیف چیه بنظرتون اقایون درخواست ندید به نینیار اطلاع میدم❌ امروز | 16:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_bushehr_zari_bano عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1395 هیچ کس نمی تونن ذهن طرفو پیش بینی کنه با توجه به شناختی که ازش داری نمی تونی بفهمی؟ خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .....خدارو چه دیدی شاید پر گرفتیم..... 🩷
مانز عضویت: 1404/11/08 تعداد پست: 500 تو دعوا نقل و نبات پخش نمیکنن آنقدر با خودم تنهایی حرف زدم که تبدبل شدم به دونفر
noresabz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 2005 جدی نیست به نظرم یعنی حرفش جدی نبوده؟ اقایون درخواست ندید به نینیار اطلاع میدم❌
لیلا_جوان عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 658 اگر رابطه جسمی یا عاطفی با دختر داره قصدش تفریح و لذت جویی هست و دختر نباید اجازه بده...دختر اگر بالای ۱۸ هست کم سن نیست و میتونه ازدواج کنه ...آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)
مونتاگ عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 121 حالا شاید عصبی بوده ی چی گفتهولی در کل نباید همچین چیزی بگ بستگی ب اخلاقاش دارهذباید خودت بسنجی ببینی قبنا تو دعواها واقعیتو میگفته یا ی چی میگفته حرصش خالی بشه
noresabz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 2005 هیچ کس نمی تونن ذهن طرفو پیش بینی کنه با توجه به شناختی که ازش داری نمی تونی بفهمی؟ شناخت دارم ازش عصبی بود اون موقع اقایون درخواست ندید به نینیار اطلاع میدم❌
سروبلندقامت عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 2535 قصدش جدی هم باشه ثبات رفتاری نداره فکر نکنم ازدواجت پایدار باشه
noresabz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 2005 اینطوری که این میگه جدی نیست اصلا قصدش نیست خب اومده خواستگاری یبار اقایون درخواست ندید به نینیار اطلاع میدم❌
ماه_بانوجان عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 295 خب معلوم نیست که تو "دعوا" گفته شاید از لجش گفته ببینه میخوایش یا نه او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی .....
ali_karballa عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 332 به حرف بزرگتر خانواده گوش کن و جدی نیست حرفش ❤درسینه دلم گمشده تهمت به که بندم ❤ غیر از تو کسی راه به این خانه ندارد ❤ لاتنس ذکرالله ❤ جز خدا کسی را به دلت راه نده ، خداوند یک قلب در وجودت گرار داده آن را مسافر خانه نکن فقط خانه خدا کن
noresabz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 2005 اگر رابطه جسمی یا عاطفی با دختر داره قصدش تفریح و لذت جویی هست و دختر نباید اجازه بده...دختر اگر بال ... ۲۰ سالمه مامانم میگه زیر ۲۵ نه اقایون درخواست ندید به نینیار اطلاع میدم❌