2777
2789
عنوان

پسری که بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 26 پست
اگر رابطه جسمی یا عاطفی با دختر داره قصدش تفریح و لذت جویی هست و دختر نباید اجازه بده...دختر اگر بال ...

سن یه عدده لطفاً رو ۱۸ و بالای ۱۸ تمرکز نکنید آدم نیاز به تجربه و نیاز قبلی داره که بدونه قراره یه زندگی رو جمع کنه برای یه نفر ممکنه ۳۰ سالگی باشه یکی ۱۸ سالگی باید عقلش به بلوغ برسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه هرکسی بیاد خواستگاری یعنی تمومه؟ وقتی براش مهم نیست داره میگه شد شد نشد طوری نیست یعنی چی؟ یعنی ...

کات کنم؟ قرار شد همو ببینیم درست صحبت کنیم

اقایون درخواست ندید به نینیار اطلاع میدم❌

۲۰ سالمه مامانم میگه زیر ۲۵ نه

۲۰ خیلی خوبه

با مادرت حرف بزن

یه چند تا از دوستات و همسایه و فامیل که ازدواج کردن رو به مادرت یادآوری کن و بگو منم میخوام ازدواج کنم.

به مادرت بگو یکی راه خلاف بره و از پسر غریبه حامله بشه بهتره یا از شوهر خودش؟

...آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)

حالا شاید عصبی بوده ی چی گفتهولی در کل نباید همچین چیزی بگ بستگی ب اخلاقاش دارهذباید خودت بسنجی ببین ...

اره عصبی بود الانم هرچی میگم عصبی بودی یا جدی میگه بحث نکنین همو دیدیم حرف میزنیم

کات کنم؟ قرار شد همو ببینیم درست صحبت کنیم

نه نه! ببین اصلا متوجه نشدی!

تو باید شرایط رو در نظر بگیر ما چند عدد ادمیم که با توجه به دو تا خط تعریف از خودت داریم نظر میدیم و به نظر من طرف اهمیتی واسش نداره و مردی که واسش اهمیت نداشته باشه از همون اول واسه زندگی هم روش نمیشه خیلی حساب کرد این نظر منه! تو باید خودت تشخیص بدی با توجه به کل اخلاق و خصوصیات طرف

سن یه عدده لطفاً رو ۱۸ و بالای ۱۸ تمرکز نکنید آدم نیاز به تجربه و نیاز قبلی داره که بدونه قراره یه ز ...

البته تو نی نی سایت خیلی ها با توجه به شرایط و رسم و رسوم روستا یا شهرستان شون زیر ۱۸ هم ازدواج کردن و خوشبخت هستن

...آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)

نه نه! ببین اصلا متوجه نشدی!تو باید شرایط رو در نظر بگیر ما چند عدد ادمیم که با توجه به دو تا خط تعر ...

من خودم خیلی اذیت کردم تو این رابطه میگه میترسن تو زندگی اینجور باشی اصراری ندارم

ولی مونده

البته تو نی نی سایت خیلی ها با توجه به شرایط و رسم و رسوم روستا یا شهرستان شون زیر ۱۸ هم ازدواج کردن ...

من کاری نسبت به رسم و رسوم و خوشبختی ندارم! منظور من اینه برای هرکاری سن در نظر نگیرید چه بسا بچه ای که عقلش بیشتر از ده تا بزرگسال میرسه و چه بسا بزرگسالانی که هنوز آمادگی ازدواج ندارن! اینکه یه عدد رو در نظر بگیریم که هرکس این بود آمادگیشو قطعا داره و حتما میتونه کاملا غلطه و من اصلا کاری با خوشبختی و بدبختی طرف ندارم منظور یه چیز دیگه است

من خودم خیلی اذیت کردم تو این رابطه میگه میترسن تو زندگی اینجور باشی اصراری ندارمولی مونده

همه چیزو در نظر بگیر و نگو چون فلان چیزو داره میتونم با اون یکی نداشته کنار بیام اینا فقط تفکره واقعی فکر کن ببین میتونی یا نه اینو کلی گفتم نه وابسته به حرفت که همه چیزو در نظر بگیر