2777
2789
عنوان

زندگی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست
نگو عزیزم نجنگ شل کن یکم به روحت رحم کن نزار نیروی شر از پا درا بیاره

ینی بپذیرم که صب تا شب تنها تو خونه بمونم ؟ بپذیرم که تا اخر عمرم همینطور تنها بمونم؟بپذیرم که هیچ وقت بچه نداشته باشم؟ بپذیرم که بیرون بچه میرم حسرت بخورم و صدام در نیاد؟ بپذیرم که هدف از زندگیم شام و ناهار پختن و تنهایی و هفته ای دوبار کلاس های بیخود رفتنه؟نمیتونم بپذیرم دارم خفه میشم از درد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی بپذیرم که صب تا شب تنها تو خونه بمونم ؟ بپذیرم که تا اخر عمرم همینطور تنها بمونم؟بپذیرم که هیچ و ...

به روحت حال بده خوب

مدیتیشن کن ، پیاده روی کن ورزش کن ،رو خود شناسیت کار کن

تا حالت با خودت خوب نیست بچه واسه چیه

ینی بپذیرم که صب تا شب تنها تو خونه بمونم ؟ بپذیرم که تا اخر عمرم همینطور تنها بمونم؟بپذیرم که هیچ و ...

ببین چه کارای کوچیکی هست که دوست داری انجام بدی ،انجامشون بده فرکانستو ببر بالا

ببین چه کارای کوچیکی هست که دوست داری انجام بدی ،انجامشون بده فرکانستو ببر بالا

چهار سال ازین هفت سالو کارایی که میگی رو انجام دادم کتاب پادکست خودشناسی یوگا و هزارتا کار دیگه

ولی دیگه نمیتونم

یکی دوماهه از همه ادما فاصله گرفتم منزوی شدم

تمام جسم و روحم کم اورده

انگار یه حس غم سنگینی میکنه تو دلم

چهار سال ازین هفت سالو کارایی که میگی رو انجام دادم کتاب پادکست خودشناسی یوگا و هزارتا کار دیگهولی د ...

میدونی موقع هایی که تنها میشی و تنهابیو انتخاب میکنی بیشتر از همیشه به خودت و خدا نزدیکی؟

فقط خوندن نیست یا انجام دادن باید با دید باز انجامشون بدی و درکشون کنی کامل

میدونی موقع هایی که تنها میشی و تنهابیو انتخاب میکنی بیشتر از همیشه به خودت و خدا نزدیکی؟ فقط خوندن ...

از بچگیم همش توی سختی بزرگ شدم

میدونی چیه؟ خسته م

ازینکه از اول زندگیم عادیترین چیزها برای من ارزو شده خسته م

حتی خواهرامم زندگیشون بهتر از من بوده همیشه

دیگه میخام اونقد غصه بخورم تا بمیرم

از بچگیم همش توی سختی بزرگ شدممیدونی چیه؟ خسته مازینکه از اول زندگیم عادیترین چیزها برای من ارزو شده ...

به خدا خود من توی بچگی یه چیزای وحشتناکیو دیدم که اصلا چشم انسان نباید ببینه

مشکل مالی نداشتم هیچوقت اما چیز دیگه

چهار سال ازین هفت سالو کارایی که میگی رو انجام دادم کتاب پادکست خودشناسی یوگا و هزارتا کار دیگهولی د ...

میخوام با یکی از دوستان گروه خود شناسی و کار درونی بزنیم اگر دوست داری تو هم عضو شو شاید کمک کردیم به هم

به خدا خود من توی بچگی یه چیزای وحشتناکیو دیدم که اصلا چشم انسان نباید ببینه مشکل مالی نداشتم هیچوقت ...

من همرو با هم دیدم

کتک کاری

بی پولی و فقر مطلق

خیانتای پدرم

بی مهری و تحقیرای مادرم

ازدواج با یه ادم خیانتکار و فقیر که عقیمم هس و نمیزاره سرکارم برم که حداقل خودم یه کاری کنم برا خودم

من زندگیم سیاهی مطلقه