2777
2789
عنوان

زندگی کنین

251 بازدید | 33 پست

مکه جند بار زندگی میکنیم؟ آدم خوبی باشید آزاری به کسی نداشته باشین ،به خودتونم همینطور

برای خودتون خوب باشین

به روحتون احترام بزارین با قضاوت و دروغ و غیبت و تری و چیزای مادی روحتونو محدود نکنین

به خودتون عشق بدین .از طبیعت لذت ببرین

خدا رو همیشه داشته باشین تو هر لحظه

حسادت نکنین.چشم و هم چشمی نکنی،،بپذیرین که آدما با هم متفاوتن

زندگی کنین بابا

برای همه آرامش ،پذیرش و آبمان واقعی به نیروی والاتر رو آرزو میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم به خدا همینه واسه ۹۰ ٪ آدما ولی بیاین و زندگی کنیم نزاریم حالمونو بد کنه

من تا جایی که در توانم بود جنگیدم

ولی دیگه کم اوردم

خیلیم کم اوردم

خدا مرگم رو امیدوارم بزودی برسونه

نمیشه والا انگار توو این مملکت نیستی

هستم ولی رندگی کن

سخت ترین کار واسه ما زندگی کردنه

به باره ها این زندگی

اصلا وقتی حال روح همه خوب باشه و ایمان به چیزای خوب وجود داشته باشه ،فرکانس جمعی میره بالا و مملکت نمیتونه بد باشه

عزیزمم خیلی خوب بود چه تاپیک انرژی مثبتییی❤️❤️😘 احسنت به شما وروحیتون

ایران قشنگم، وطن صبور من، سال ها در دست زورگویانی بودی که تو را تکه تکه کردند و زخم هایت را به نام منافع خودشان گذاشتند. امروز که مزدور های دنیا روبه رویت ایستاده اند، روشن است که راهت درست است، چون دشمن حق همیشه چهره اي خشن دارد. به تو افتخار مي کنم ايران من، که ايستاده اي با وجود همه زخم ها و سختي ها. تو در برابر فشار، ترور و سختي ها مقاومت کرده اي، چون ايمان داري. تو مي تواني، چون خدا با مردمي است که مقابل ظلم مي ايستند و تاريخ در نهايت حقيقت را خواهد فهميد ومیفهمد علی که بود.

من تا جایی که در توانم بود جنگیدمولی دیگه کم اوردمخیلیم کم اوردمخدا مرگم رو امیدوارم بزودی برسونه

نگو عزیزم نجنگ

شل کن یکم به روحت رحم کن

نزار نیروی شر از پا درا بیاره

عزیزم بعضیا دنبال غمن ودائما دنبال یک واکنش ویک اتفاق خارجی میگردن تاحالشون خوب بشه درحالی که همه اینها از درونه

ایران قشنگم، وطن صبور من، سال ها در دست زورگویانی بودی که تو را تکه تکه کردند و زخم هایت را به نام منافع خودشان گذاشتند. امروز که مزدور های دنیا روبه رویت ایستاده اند، روشن است که راهت درست است، چون دشمن حق همیشه چهره اي خشن دارد. به تو افتخار مي کنم ايران من، که ايستاده اي با وجود همه زخم ها و سختي ها. تو در برابر فشار، ترور و سختي ها مقاومت کرده اي، چون ايمان داري. تو مي تواني، چون خدا با مردمي است که مقابل ظلم مي ايستند و تاريخ در نهايت حقيقت را خواهد فهميد ومیفهمد علی که بود.

کلا پس انداز کنیم یا نکنیم بگردیم.و لذت ببریم ؟

همه چیز تعادلش خوبه

اگر فکر میکنی نیاز داری مولا به به کردش یا سفر یا هر چی از خودت دریغ نکن نترس از فردا

اما زیادیم ولخرجی نا ایمن نکن