2777
2789
عنوان

دنیای بعد از مرگ❗

93 بازدید | 5 پست

این روزها دل گرفته ای دارم.

از آدمها جدا شدم.

این چند ماه خیلی اتفاق ها افتاد.

اتفاق هایی که 90 درصدشون رو درک نمیکنم.

خیلی فکر میکنم. خیلی فکر میکنم. بغضم میگیره. ذهنم دیگه نمیکشه. اون از من بدتر.

امیدم به بعد از مرگه. هر چند که اعتقادات عمیقی ندارم ولی آرزو دارم بعد مرگ روح بشم.

روحی که از اول زندگی خودم رو با اگاهی کامل از اینکه چرا این اتفاق ها میفته و چی تو ذهن بقیه میگذره زندگی کنم.

شاید واقعا زندگی و آدمها و حقیقت اون چیزی نیست که دارم میبینم و میشنوم.

شاید اصلا من آدم بدی ام. شاید واقعا من مشکل دارم.

دیگران چه احساسی دارند؟ اونها هم مثل من رنج میبرن یا فقط منم که انقدر برام مهمه.

«گاهی آدمها دردشان را طور دیگری زندگی میکنند»

من یقین دارم روز قیامت بهشت و جهنم وجود داره واسه همین پیغمبرا گفتن بدی نکنید و براساس اعمالمون تعیین میشه چی هستیم

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

من یقین دارم روز قیامت بهشت و جهنم وجود داره واسه همین پیغمبرا گفتن بدی نکنید و براساس اعمالمون تعیی ...

من اصلا کاری به این موضوع ندارم. اصلا مبهمه برام. ولی یه امیده.

که هرچی رو که متوجه نمیشم میسپرم به بعد مرگ. میگم شاید اونجا متوجه شدی..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شنیدمادم ها هرچی تجربه می کنند اول توی جهان دیگه انتخاب کردن و اینجا دارن تجربه می کنند

و سرنوشت از قبل گفته شده

ولی اگه توی این دنیا هم نظرت عوض بشه و چیز دیگه ای بخوای سرنوشت گاهی تغییر می کنه

من شنیدمادم ها هرچی تجربه می کنند اول توی جهان دیگه انتخاب کردن و اینجا دارن تجربه می کنندو سرنوشت ا ...

اعتقاد ندارم به این چیزا.

حتی به بعد مرگ هم اعتقاد چندان و عمیقی ندارم. فقط یه روزنه امیده برام که هرچی که نمیفهمم و درک نمیکنم رو میسپرم به بعد مرگ و میگم شایداگر دنیایی بود، بشه اونما چیزی فهمید.

اعتقاد ندارم به این چیزا. حتی به بعد مرگ هم اعتقاد چندان و عمیقی ندارم. فقط یه روزنه امیده برام که ه ...

ولی من خواهرم یه چیزی را از دنیا بعد مرگ تجربه کرد بود و اونجا یه چیزایی متوجه شد که بعداً دقیقاً توی همون زمان اتفاق افتادن