2777
2789
عنوان

داداشمو کتک زدم

128 بازدید | 13 پست

ولی حقش بودا یدونه به سرش زدم

ولی مامانم کتکه کجای این کتکه آخه

خیلی رو دادم بهش بابام بیاد بهش میگم

از این به بعد هر بی احترامی کرد فقط میزنم

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

با اجازه استاتر

تاپیک زدم خودم کسی جواب نداد پاک کردم

آیا پنجم زوده برای تیزهوشان؟

اونایی که قلم چی میرن به نظرتون برای تیزهوشان قلم چی خوبه؟

دختر من میخواد وارد آزمون های تیزهوشان بشه

الان چهارمه

برای سال بعد ثبت تام کرده

اونایی که قلم چی میرن آیا خوبه برای تیزهوشان

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چی گف مگه

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بچه مچه اینجاس

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
بابات دراخر طرف اونو میگیره برادرت چند سالشه چکار میکنه

نه اتفاقا طرف منو میگیره

۹ سالشه

برادر زاده ی منم دیشب اینطور بودتاپیکم زدم.منتها من نزدم

من دیگه اولین بار نیست اینکارا رو میکنه خستم کرده

با اجازه استاتر تاپیک زدم خودم کسی جواب نداد پاک کردم آیا پنجم زوده برای تیزهوشان؟ اونایی که قلم چی ...

دختر منم نام نویسی کرده بود تیز هوشان حتی پولم داداسم ویه امتحان هم رفت بعدش کتابهاش امد انقدر سخته که دختر من با اینکه زرنگه فشار عصبی اینا امد روش .دیگه ادامه نداد .خالا نمیدونم پولمون رو می خوان پس بدن یا نه

دختر منم نام نویسی کرده بود تیز هوشان حتی پولم داداسم ویه امتحان هم رفت بعدش کتابهاش امد انقدر سخته ...

برای کتاب هاش هم پول خواستن؟!

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست