2777
2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 45 پست
حالا من یه چیزی گفتم تو چرا انقدر جدی میگیریمنظورم اکثریت مردا بود

خیلی ممنونم

شاید نمیدونم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

حرفات خوبه یعنی علمی ولی تخم مرغ بهتر 😅😅😅 من وقتی مادرمو از دست دادم و خدا کمکی نکرد دیگه برام مه ...

تسلیت میگم

فوت مادر شما علل و عوامل خودشو داره

برسی کنیم متوجه میشیم چی بوده

و کسانی که باعث مرگ مادر شما شدن رو خدا عذاب میکنه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تسلیت میگم فوت مادر شما علل و عوامل خودشو داره برسی کنیم متوجه میشیم چی بوده و کسانی که باعث مرگ ماد ...

نه مادر من که سرطان گرف و خدا شفا نداد هیچ تازه سرطانشم از مری بودو گشنه تشنه از دنیا رفت خدا دید یه سال چقدر عذاب کشید چقدر دوست داشت یه قاشق غذا بخوره آب بخوره ولی کمکش نکرد از اون به بعد من برام مهم نیست حق چیه ناحق چیه گناه چیه

نه مادر من که سرطان گرف و خدا شفا نداد هیچ تازه سرطانشم از مری بودو گشنه تشنه از دنیا رفت خدا دید یه ...

از مادرت بپرسی میگه نه من تشنه نمردم

یه آب گوارا بهم دادن خوردم و رفتم تو بهشت

پس اصلا به زجرهاش در دنیا نگاه نکن

برعکس به راحت مردم بعضی ها هم نگاه نکن

ممکنه بگن هزار سال طول کشید تا جان دادیم

اینا همه بستگی به اعمال دارد

تخم مرغ حروم کنیم اسراف نیست؟ وقتی بگیم فلانی تق بهمانی تق فلان شخص تقبهمان شخص تق اینا اگر درست باش ...

ااز کجا انقد معلومات دینی داری منم معلومات عمومیم خیلی خوبه خودم چند تا مدرک دارم ولی اینا دیگه راضیم نمیکنه. ولی میخوام مثل تو باشم مسیرم مسیر تو باشه.

از مادرت بپرسی میگه نه من تشنه نمردم یه آب گوارا بهم دادن خوردم و رفتم تو بهشت پس اصلا به زجرهاش در ...

مادر من بهترین زنی بود که دیده بودم وقتی مرد بچه ۸ساله هم براش گریه میکرد من میگم چرا باید اونقدر زجر بکشه خدا یه جور دیگه میبردش مگه مادر من چه گناهی کرده بود

ااز کجا انقد معلومات دینی داری منم معلومات عمومیم خیلی خوبه خودم چند تا مدرک دارم ولی اینا دیگه راضی ...

مطالعه دارم پای منبر علما میشینم و چند تا نقطه

مادر من بهترین زنی بود که دیده بودم وقتی مرد بچه ۸ساله هم براش گریه میکرد من میگم چرا باید اونقدر زج ...

دارم میگم دیگه مطمئن باش راحت جان داده

اون سختی که در زمان مریضی کشیده قطعا پاکش کرده

و تمیز نزد خدا رفته

پس زجر نکشیده حین مرگ

وقتی انسان میخواد بمیره ممکنه چند ساعت قبل از مرگش وارد برزخ بشه

و اون سختی های قبلش رو اصلا یادش نمیاد

به نظرم خدا خودش باعث میشه آدما ایمانشون رو از دست بدن

این چیزی کع میگی از بی خردان هم بعید است چه برس از خدا

پس عقل قبول نمیکنه این حرف شما رو

اگر شبهه داری بپرس تا بگم

پس زجر کشیدن ما چی

زجر شما خدا بهتون عوض میده

به صبوری هاتون هم ثواب میده

صلوات واست میفرسته خدا

این خیلی حرفه ها

که خدا واس انسان صلوات بفرسته

پس زجر کشیدن ما چی

یکی هم که از خدا خیلی میدونه شانس آقاس اگه خانم بودی حتما با شما بیشتر آشنا میشدم و رو حرفاتون فکر میکردم ولی خب من متاهلم نمیتونم بیشتر از تجربیاتتون استفاده کنم ممنون از راهنماییتون

امیدوارم

احسنت