2777
2789
عنوان

کراشم

177 بازدید | 14 پست

اشک خام بند نمیاد،توروخدا یه کاری کنین اروم شم،با هزار ذوق و شوق هفته پیش تو اینستا به اسم خودم پیج زدم،بخ کراشم درخواست دادم،شب درخواستمو قبول نکرده بود و خودش درخواست داد،منم قبول کردم،صبح روز بعد استوری گذاشتم،یازده دید،یازده و چهل دقیقه درخواستم رو قبول کرد،،اما ساعت دو شب هم انفالوم کرد هم نمیذاره دنبالش کنم،اخه چرا چرا،چرا اول قبول کرد چرا،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون حتی حاضر نشده منو فالو داشته باشه حضوری چه کنم،،

خودم از حرفی که می زنم مطمئن نیستم

اگه خیلی می خواهش بهش بگو خودت رو راحت کن.

فوقش نمی خوادت. حداقل تکلیفت مشخص میشه

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
یعنی تا سر حد مرگ دوسش داری و این کار رو هم نمی کنی؟ این چه جور تا سر حد مرگ دوست داشتنیه

هرروز چشمم تو چشم خودشو خانوادشه،همه میفهمن،چنان رسوایی میشه که نگو و نپرس،جوابشم از الان میدونم

هرروز چشمم تو چشم خودشو خانوادشه،همه میفهمن،چنان رسوایی میشه که نگو و نپرس،جوابشم از الان میدونم

اگه می دونی جوابش منفیه پس فقط دعا از دستت برمیاد

اگه می دونی جوابش منفیه پس فقط دعا از دستت برمیاد

خدا چرا با من اینجوری میکنه،تمامی در هارو میبنده،اخه اگه منو فالو داشت زمین به اسمپن میرسید،جالب اینه خواب دیدم انفالوم کرده سریع از خواب پریدن دیدم انفالوم کردع

خدا چرا با من اینجوری میکنه،تمامی در هارو میبنده،اخه اگه منو فالو داشت زمین به اسمپن میرسید،جالب این ...

فکر کردی خدا فقط با تو اینجوریه؟ خدا هر جور صلاح ببینه رفتار می کنه.

زیاد چیزی رو بیشتر از خدا دوست نداشته باش.

اون پسره هم معلوم نیست مناسب تو هست یا نه. فقط خدا می دونه. همه چیز رو به خدا بسپار. خودش همه چیز رو درست می کنه. تو فقط اطاعت کن. زندگیت بهتر میشه