2777
2789
عنوان

خانما دوستم

420 بازدید | 67 پست

خانوما دوستم حالش بده بهم پی داده نمدونم چی بگم بهش ازم میخاد راهنمایش کنم ولی نمیدونم چی بگم

اونو و همسرش دوست بودن و بعد مراسم نامزدی نگرفتن یعنی خونوادع پسره گفتن دستمون تنگه نداریم اینام بیخیال شد سر عقدشونم کلی ب مشکل خوردن خونوادع پسره عقدو همش مینداختن عقب تر بعدش گفتم مهریه ک اونا میگن دوستمو خونواده اش باید قبول کنن چون پسرع رسم دارن مهریه اینقد باشه اگ هم نمیخان بگن همه چیو تموم کنن دیگ نامزدیشون بهم بخوره خونواده دختر کوتاه اومدن اخه دوستم جونش برا پسره در میرهههه😐

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خب ادامه اش

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالاهم قرار بود براسون عروسی بگیرن حبران کنن مثلا .. مادرشوهرش بهش کفته کو تا عروسی اصلا دیک کسی تو این شرایط نمیتونه عروسی بگیره پسرهم گفته بود خودش ب دوستم ک عروسی نمیگیریم منتظر عروسی نباش

حالا دوستمم واقعا داره گریه میکنه چی بگم بهش توروخدا راهنمایی کنینننن

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

دوستت خره

اینکه صد درصد میگ عاشقشم ... اینم بگم دوست بودن و پسرع خیلیییی پیگیرش بود تا دلشو ب دست بیاره و برای رسیدن ب همم روزای بدیو گذروندن...

خب اینجاست که دوستت یا باید قید نامزدشو بزنه و جدا بشه یا بسازه اگه عاشقه باید فکر شوهرش باشه شاید واقعا ندارن

دیگه کزینه ی دیگه هم فشار بیاره بگه یا عروسی میخوام یا جداشیم دیگه ببینیم پسره چفدر عاشقه

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

بهش بگو اونم جهاز نبره

اتفاقا خونوادع دختره گفته بودن جهاز نمیدم پسره زیاد پولدار نیس باباش کمکش میکنه دوستم میگف اگ نبرم تا سالیان سال نمیتونیم زندگیمو جمع کنیم

اینکه صد درصد میگ عاشقشم ... اینم بگم دوست بودن و پسرع خیلیییی پیگیرش بود تا دلشو ب دست بیاره و برا ...

خب یه عروسی کوچیک بگیرن حداقل اینجوری نمیشه که

دختر از بچگیش واسه عروسی کلی امید و ارزو داره 😕

حقیقتا منم ازدواجم همین جوری شد

وضع مالیشون خوب نیست

هیچ کدوم از مراسم ها اون جوری که می خواستم نشدن به کل ساده گرفتم اما ارزشش رو داشت واقعا خوشبختم

البته مهریه رو یادمه می گفتن چهارده

من کوتاه نیومدم اونا کلا رسمشونه این مقدار حتی برای دخترای خودشون

اما اونم چون دوسم داشت قبول کرد این مورد رو

خب اینجاست که دوستت یا باید قید نامزدشو بزنه و جدا بشه یا بسازه اگه عاشقه باید فکر شوهرش باشه شاید و ...

جدایی ک نمیشه بقول خودش سرنداره بلند کنه اونوقت جلو خونواده ش چون تو روی همشون وایساد

پولدارن واقعا خونوادهش ۲ تا خونه ماشین زمین و....

درامدشونم زیاده ماهی ۶۰و۷۰ فقط درامده باباشه

سرعقدم دختره کوتاه اومد چون پسره میگف رسممون اینه نمتونم خونوادهمو راضی کنم بعد رفیق خرم تو رو همه خونواده اش وایساد میگف دوسش دارم پسره عین خیالشم نبود بیرون میرفت تولد مهمونی باشگاه و....

اتفاقا خونوادع دختره گفته بودن جهاز نمیدم پسره زیاد پولدار نیس باباش کمکش میکنه دوستم میگف اگ نبرم ...

بگو انقد از الان شوهر ذلیل نباش

اون تره هم برات خورد نمیکنه

بگو ب حرف ننه بابات گوش کن بزار یه کم برات ابرو احترام جمع کنن

اینکه صد درصد میگ عاشقشم ... اینم بگم دوست بودن و پسرع خیلیییی پیگیرش بود تا دلشو ب دست بیاره و برا ...

پسره داره از حس دوستت سو استفاده میکنه

فکر میکنه چون با هم دوست بودن و دوستت باهاش مونده تو روزای سخت دیگه دوستت ولش نمیکنه

خانواده پسره ام الان با خودشون میگن این دختره با پسره ما دوست بوده دیگه دست خورده پسر ماست الان هرچی بهشون بگیم از ترس بهم نزدن نامزدی قبول میکنن قشنگ دارن از خانواده دختر و خودش سواری میگیرن

اینم بگم بعد از ازدواج صدرصد پسره بهش خیانت میکنه چون فکر میکنه دوستت تحت هیچ شرایطی ولش نمیکنه