2777
2789
عنوان

خانما دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدایی ک نمیشه بقول خودش سرنداره بلند کنه اونوقت جلو خونواده ش چون تو روی همشون وایسادپولدارن واقعا خ ...

خب پس پافشاری کنه بگه عروسی میخوام

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

چقد ساده ست پس هرچی بهش بگیگوش نمیدهولش کن بگیر بخواب

چی بگم والا هیچکسم راضی نبود با ازدواجشون

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

حالاهم قرار بود براسون عروسی بگیرن حبران کنن مثلا .. مادرشوهرش بهش کفته کو تا عروسی اصلا دیک کسی تو ...

بگو بترسونه از بهم زدن نامزدی اگرم بهم خورد که چه بهتر پسره عتیقه عنتر از ک.ون خر افتاده

حالاهم قرار بود براسون عروسی بگیرن حبران کنن مثلا .. مادرشوهرش بهش کفته کو تا عروسی اصلا دیک کسی تو ...

واییی اگه انقدر براش مهمه چرا زودتر درمورد این مسائل صحبت نکرده بودن

ما تو همون دوران خواستگاری اینا رو با هم بستیم

حقیقتا منم ازدواجم همین جوری شدوضع مالیشون خوب نیستهیچ کدوم از مراسم ها اون جوری که می خواستم نشدن ب ...

اینام نامزدی نگرفتن سر عقدم حتی گقته بودن لباس سفید داری برا نامزدیت گرفتی لااقل نصف بخر یا برا سکه گفته بودن بهش ۱۱۴ تا باشه و سر همین ب مشکل خوردن ی مدت .... بعد دختر خیلی وقته نامزده هیچ پولی نگرفته ازشون یعنی ندادن خدایی دوستمم تو همه خریدا رعایتشونو کرده اینم بگم پسرع هم هیچی نداره از خودش تازه رقته سرکار ولی باباش داره قرار بود باباش پا همه چیشون وایسه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بگو انقد از الان شوهر ذلیل نباش اون تره هم برات خورد نمیکنهبگو ب حرف ننه بابات گوش کن بزار یه کم برا ...

راستم میگ بیچاره اگ نبره هیچ وقت نمتونن جمع کنن زندگیشونو دلم میسوزه براش

پسره داره از حس دوستت سو استفاده میکنهفکر میکنه چون با هم دوست بودن و دوستت باهاش مونده تو روزای سخت ...

اینم بگم خونواده دوستم موقعی ک سرعقد بهم ب مشکل خوردن گفته بودن پسرتونو میکشیم چون ما بهش اعتماد کردیم این همه مدت دهترمونو دادیم دستش حالا ک پا عقد اومد وسط جا زدینن مادر پسره گفته بود ب دوستم ابن همه نامزد کردن بهم خوردن شماهم یشکیشون بگین خونمون بهم نخورده

اینام نامزدی نگرفتن سر عقدم حتی گقته بودن لباس سفید داری برا نامزدیت گرفتی لااقل نصف بخر یا برا سکه ...

بنده خدا 🥲

من اون موقع همسرم دانشجو بود

اما الان شرایطش خبلی بهتر شده

بهش بگو بره مشاوره اگه دید پسر می تونه از پس زندگی بر بیاد ادامه بده اما اگه نه که خب جدا بشن

چه اشکالی داره ؟

به نظرم تو الکی خودتو خسته نکن دوستت خودش میخواد مثل خر سرش تو برف باشه

هعی خدا نمدونم چیکا کنم براش .... پسر هم ی اتفاقی افتاد یعنی ممکن بود حونشو از دست بده پا دوستم موند ولی سر همین دیگ میگ ثابت شده بهم یعنی اتفاق فاجعه ای بود ولی پسره موند....

خب پس پافشاری کنه بگه عروسی میخوام

میگم بهش همینو امیدوارم گوش کنه فقط🤦🏼♀️