2777
2789
عنوان

گریم میگیره

126 بازدید | 16 پست

ماه پیش داشتم با پارتنرم کات میکردم سر هیچی واقعا هیچی ، ظهز گفتم کات کنیم فردا صبحش دیدمش چشاش بادکرده بود معلوم بود یه عالمه کریه کرده به روش نیوردم بعد اشتی کردیم (گفت نرو فلان) واقعا هم ادم خوبیه خانواده داره و مهربونه

الان هربار میرم پیشش بغلش میکنم یاد اون لحظه میوقتم که چشاش ناراحت بود پر اشک بود بغضم میگیره گریه میکنم

چجوری فراموش کنم اونموقع رو اون اصلا به روم نمیاره ولی من نمیتونم خودم ببخشم

این روابط رو نمیپسندم

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عیب نداره برا زن ناز کردن لازمه

حالا خیلیم بغلش نکن پر رو نشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیزم ما گوش مخملی داریم مگه؟😂نمیدونم چرا دخترا انقد کند ذهنو ساده شدناومده گفته کات ولی گریه کرده؟ ...

اسی بهش گفته کات

بخون

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
اخیبنظرم راجبش باخودش حرف بزنی خالی میشی.ب روش نیار ولی خب راجبش حرف بزن

اون گفت عیب نداره هورمونات بهم ریخته بود تقصیر منه اون روز نیومدم بیرون من باید میومدم بیرون حالت خوب میکردم و...

اون گفت عیب نداره هورمونات بهم ریخته بود تقصیر منه اون روز نیومدم بیرون من باید میومدم بیرون حالت خ ...

اها خب دست خودت نبوده که.سعی کن خودتو قانع کنی مثلا برو راجبpmsبخون تا بیشتر قانع شی که دست خودت نبوده

اها خب دست خودت نبوده که.سعی کن خودتو قانع کنی مثلا برو راجبpmsبخون تا بیشتر قانع شی که دست خودت نبو ...

من هر ماه pms تجربه میکنم چجوری سه سال حرف کات نزدم بعد یهو زدم مشکل از منه 🥲🥲