2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

482 بازدید | 69 پست

بچه ها جاری من چون یبار قبلاً ازدواج کرده و طلاق گرفته یدونم از شوهرش قبلیش بچه داره..

خانواده شوهریم هیچکدومشون اونا نمیخوان و باهاش بدبرخوردی میکنن این به کنار خودشم کرم داره خیلی بی ادب و بی شخصیته

من باهاش نمیحرفم تو مراسم و مجالس سلام و خدافظ میکنیم همین الان هی میره پشت سرم حرف میزنه و خودشو با من مقایسه میکنه به شوهرش گفته برادرت برا نامزدش خرس خریده توهم بمن بخر... من ۱۸ سالمه اون ۲۴ ۲۵ سالشه 😐 خلاصه مادر شوهرم بهش زنگ زده و طرف منو گرفته و گفته خودشو بامن مقایسه نکنه الان قهر کرده و ناراحت شده کلی دعوا راه انداختهو گفته که مگع من چی از سارینا کم دارم 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارینا مبادا با نگاهی دل خودشو بچشو بشکنی یا فخری بفروشی ما خودمون زنیم شرایطش قابل درکه مبادا اذیتش کنی خواهرانه میگم به دل نگیری

میشه هرچی به دلت افتاد براش بخونی؟ اخه از شیمی درمانی میترسه. این روزا تو بدترین روزای عمرمم لطفا مراعات کنید.

عزیزم ۲۵ سال مگه خیلی از ۱۸ سال بیشتره؟؟؟؟ چه اشکالی داره از شوهرش بخواد واسش خرس بخره؟ ازدواج سابقش هم چه ربطی به خانواده ی شوهر داره وقتی شوهره خودش با وجود دونستن ازدواج سابق و بچه اش باهاش ازدواج کرده؟؟؟ بنظرم جاریتون حق داره ناراحت شه

وا چه مقایسه ای اصلا درست نیستت

واقعا چون مطلقست و ۶سال بززگتره حق زندگی نداره

تاسف واس مادرشوهره فقط

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پهلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤