2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 69 پست
سارینا مبادا با نگاهی دل خودشو بچشو بشکنی یا فخری بفروشی ما خودمون زنیم شرایطش قابل درکه مبادا اذیتش ...

والا من اصلا کاری باهاش ندارم ولی اون فقط خودشو بامن مقایسه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عنوانت باید جاری میشد

خو حسودی میکنه دیگع

صرفا برای ابنکع طرف یبار ناموفق بوده تو زندگیش نباید تا اخر عمر مجازات بشه

اونم سنی نداره

شوهرش باید ب خاسته هاش توجه کنه

بعدشم اون ب شوهرش گفته شما از کجا متوجه شدین

مشخصه شوهرش حرف زنشو میاد ب مادرو خواهرو جاری میگه

بعدشم بی ادبی افراد ب برخورد طرف بستگی داره انقدر مادرشوهرت ب اون توپیده ب تو توجه کرده اون از حسادتش با تو بد رفتاری میکنع

وگرنه اگه تعادل رفتار کنه و فرق نزاره دشمنی کینه کدورت پیش نمیاد

درسته تو ازدواج اولته نباید مقایسع کنع ولی اینو با صحبت های منطقی میشه بهش فهموند

آره حسادت درست نیست ولی اشکالی داره اگه اونم از شوهرش عروسک و توجه بخواد ؟ شاید منظورش اینه که شوهرش ...

والا شوهرش که اگه به توجه و محبت باشه از شوهر من بیشتر توجه و محبت میکنه

اون کلا عادتشه شوهرم هرچی برام میخره اونم دقیقا همونو میخواد

واقعا چون مطلقست و ۶سال بززگتره حق زندگی ندارهتاسف واس مادرشوهره فقط

عزیزم چرا باید مقایسه کنه چیز جدید خودش بخواد برای چی با این خودشو مقایسه میکنه

تو که حامیشی بیخود میکنی از واژه مطلقه استفاده میکنی برای یک زن

۱۷ و ۲۵ خیلی اختلاف سنی ندارید،دوتاتون خیلی جوونید

به نظرم تو بهش حسودی میکنی و تو نخشی

وگرنه واست مهم نبود این چیزا

حالا گیریم به شوهرش گفته واسش خرس بخره،به تو چه؟

من عاااشق زمستونم❤️
عزیزم عنوانت باید جاری میشدخو حسودی میکنه دیگع صرفا برای ابنکع طرف یبار ناموفق بوده تو زندگیش نباید ...

بخدا من خودم نمیخوام اینجوری بشه

ولی خب چند هفته پیش هم یه جریان شده بود بهم یه تهمت بزرگی زده بود تو تاپیکی قبلیم توضیح دادم

۱۷ و ۲۵ خیلی اختلاف سنی ندارید،دوتاتون خیلی جوونیدبه نظرم تو بهش حسودی میکنی و تو نخشی وگرنه واست مه ...

😐😐

مشکل اینه شوهرم هرچی بمن میخره اونم دقیقا اونو میره ازش شوهرش میخواد

عزیزم 24سالشه بعدشم راست میگه چی از تو کم داره؟ اونمواسه یه خرس؟ خرسه طلا نیست که.

ازدواج کرده بچه داره کفر شاد نکرده که اگه درونی ادم باشخصیتی باشه و کلاس بالا نمیتونیم بگیماز شما کم داره بدشانسی اورده دیگه طرفشو بگیرین بازم بدشانسی نیاره.بعدشم چرا حرفاشو برات تعریف میکنن مطمئنا خودشون بهت میگن

عزیزم چرا باید مقایسه کنه چیز جدید خودش بخواد برای چی با این خودشو مقایسه میکنهتو که حامیشی بیخود می ...

تو بیخود میکنی بااین اعصاب خرابت منو ریپلای میکنی

کی با تو حرف زد الان؟؟؟

🇮🇷مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پخلوی که جوانهای مملکتم و نیروهای امنیت رو پرپر کردن😔من عزادار همه برادرهای هموطنم هستم🖤

اینکه ۲۵سالشه زیاد نیستا .....

حالا از شوهرش خرس بخواد چ ربطی ب مادر شوهر و شما داره و از کجا معلوم از حسادتش خواسته؟!چقد برادرشوهرت دوسش داشته که با توجه ب داشتن بچه و مخالفت خانوداش گرفتتش و ازدواج عاشقانه ایی بهش داشته انگار شماها بهش حسادت میکنید بیشتر...