2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت

188 بازدید | 33 پست

من همونی ام که باباش میگه بعد طلاق تو خونه زندانیت میکنم. الانم شوهرم آدم حسابم نمیکنه و سگ اخلاقه و هیچ جوره درست نمیشه. معتاد به پو.رن هم هست. و هیچ محبتی هم بهم نداره

الان مجبورم بهش خیانت کنم چون راه دیگه ای ندارم

لطفا نترکونین تاپیک رو. شاید یه دلیل محکم واسه خیانت نکردن پیدا کردم از بین حرفاتون ..

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ولی درک نکردین منو

کاربر مرد هستم ببخشید

میشه درک کرد راحت.ولی چاره چیه؟؟؟💔

باید اول بفهمی مشکل زندگیت از کجا شروع شده

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

سلام. ببخشید بابای کی میگه زندانیت میکنم.؟ بابای همسرتون.؟

بابای من. میگه اگه طلاق بگیری، گوشیتو ازت میگیرم. بیرون هم تنهایی حق نداری بری. تا وقتی که به کسی که خودم صلاح میدونم، شوهرت بدم بری

شاید ولی صد درصد که از بین مردهای هول انتخاب نمیکنم. واسه چی درخواست میدی؟

متاسفم که همه رو به یک چشم میبینید.

🙏🏼💔

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

چه حسی پیدا میکنی، اگه بفهمی نفر بعدی که دلتو بهش میدی، تو رو در حد یه حیوان و ایالش بخواد...و قطعا ...

قطعا که اینجور فردی رو انتخاب نمیکنم

بله ولی درک نکردین منو

من شرایطم سختتر از تو هست... به هه راههای درست و نادرستی که میتونستم برم فکر کردم. هنوز راه درستو پیدا نکردم، اما میدونم خیانت اشتباهترین راهه... اول از همه خودمون نابود میشیم

بله ولی درک نکردین منو

کامل میفهممت تنهایی بهت فشار اورده کسی تو رو نمیفهمه کسی ارزش برات قایل نیس اما تو چرا باید عفت خودتو زیر سوال ببری؟ حالا گیریم چن صباحی باکسی هم پر شدی این تو رو اروم میکنه این باعث میشه روحت ارضا شه یا ی بار دگ ب بارهات اضافه شه ی حس عذاب وجدانم بهت اضافه میشه. اگ ته خطی جداشو. یبار ادم زندگی میکنه چرا تو عذاب باشه ادم اخ