2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 34 پست
کامل میفهممت تنهایی بهت فشار اورده کسی تو رو نمیفهمه کسی ارزش برات قایل نیس اما تو چرا باید عفت خودت ...

گفتم بعد طلاقم شرایطم بدتر از الان میشه. زندانی میشم و نمیتونم اون کسی که خودم دلم میخواد رو ببینم آشنا بشم باهاش و ازدواج کنم. بابام منو زندانی میکنه و خودش یکیو برام انتخاب میکنه. بابای من خیلی قلدره

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابای من. میگه اگه طلاق بگیری، گوشیتو ازت میگیرم. بیرون هم تنهایی حق نداری بری. تا وقتی که به کسی که ...

بگو بهش چشم هرچ شما بگید. من هیچ وقت کاری نمیکنم ک بگن دختر فلانی اینکارو کرد. من سر سفره شما بزرگ شدم و حلال خورم نگران نباشید.شاید اینجوری خاطرجمع شدن

وای چرا اون وقت؟ مگه دوره قرون وسطاست؟ مگه گناه کردید آخه؟

ذهن بابام قرون وسطاییه. واسه همین طلاق نگرفتم. الانم واقعا احساس تنهایی میکنم حس بدی دارم. دارم منفجر میشم از درون. هیشکی هم صدامو نمیشنوه. خدا شاهده دارم دق میکنم

گفتم بعد طلاقم شرایطم بدتر از الان میشه. زندانی میشم و نمیتونم اون کسی که خودم دلم میخواد رو ببینم آ ...

اخ اینجور ک تعریف میکنی قطعا خانواده سختگیری داری محاله بهت اجازه اشنایی قبل ازدواجو بدن

بگو بهش چشم هرچ شما بگید. من هیچ وقت کاری نمیکنم ک بگن دختر فلانی اینکارو کرد. من سر سفره شما بزرگ ش ...

بیخیال

پدر وحشی ندیدی خداروشکر

اینا هرکدوم یه بار رو من چاقو کشیدن. تو میگی صحبت کن باهاش؟ اون توی بحث ناموس، حرف حالیش نیست که

اس ام اس بازی دختر مجرد با پسر رو بی ناموسی میدونه پدرم. بخاطر اس بازی با یه پسر، تو زمان مجردی رو من چاقو کشید منو بکشه.

ذهن بابام قرون وسطاییه. واسه همین طلاق نگرفتم. الانم واقعا احساس تنهایی میکنم حس بدی دارم. دارم منفج ...

نه خواهرم دق چرا....

میخوای دل دشمنت رو شاد کنی؟ میخوای احساس ضعف نشون بدی که طرفت بره کیف دنیا رو بکنه؟ میخوای حرص الکی بخوری و خدای نکرده ام. اس بگیری؟

نه نه نکن و خودت رو آروم کن

بخدا کمکی خواستی صادقانه هستم

تحصیلات دانشگاهی مرتبط هم دارم

خوشحال میشم بتونم قدمی بردارم

😭😭🫂

عزیزم... چون ن راه پس داری ن راه پیش بمون و شوهرتو سرب راه کن هرطور ک شده. بنظرم بابات نسبت بهت باتوجه ب اس ام اس بازی ک میگی بدبین شده ک شرط و شروط میزاره. تو اگ خیانت هم کنی مطمین باش اولین کسی ک تو رو نابود میکنه همین پدرته.