دختری_در_کنج_اتاقش مدیر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 14112 عنوان نصیحت امشب | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 34 پست رابطه باید هدفمند باشه ناخوداگاه بیوفتیم تو این مسیر که باشگاه بریم کتاب بخونیم کافه بریمکار کنیم و پول سیو کنیم ماشین بخریم ،ست بپوشیم ،مهمونی بریم ،شهربازی بریمبزرگت کنم ، بزرگم کنی ،بالغ شیم ،حرف بزنیم ، بغل کنیم، امن باشیم🤎 دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii 1404/11/15 | 00:44 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lia_ عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 963 نمیخاین مددک زبان ارائه بدید میاین ازمون ورودی زبان میدید قبول شدید وارد کورس اصلی میشید نشدید یکسال ... زبانت باید در چه حدی باشه تا قبول شی ؟و اینکه راجب منابع این ازمون زبان و.. اون موسسه مهاجرتی راهنماییم میکنند؟ الهم عجل لولیک الفرج
دختری_در_کنج_اتاقش مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 14112 زبانت باید در چه حدی باشه تا قبول شی ؟و اینکه راجب منابع این ازمون زبان و.. اون موسسه مهاجرتی راهنما ... براساس رشته ای که میخونید متفاوته منابع نداره عزیزم خیلی راحته شنیدارینوشتاری و گفتاری دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii
lia_ عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 963 براساس رشته ای که میخونید متفاوته منابع نداره عزیزم خیلی راحته شنیدارینوشتاری و گفتاری موسسه مهاجرتی های خوب و قابل اطمینال تو شهرم رو ازکجا میتونم پیدا کنم ؟ اصفهان هستمممنون بابت راهنمایی هات لطف کردی امیدوارم موفق باشی الهم عجل لولیک الفرج
lia_ عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 963 براساس رشته ای که میخونید متفاوته منابع نداره عزیزم خیلی راحته شنیدارینوشتاری و گفتاری من زبانم ضعیفه فکرنکنم بتونم همونم جواب بدم الهم عجل لولیک الفرج
دختری_در_کنج_اتاقش مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 14112 موسسه مهاجرتی های خوب و قابل اطمینال تو شهرم رو ازکجا میتونم پیدا کنم ؟ اصفهان هستمممنون بابت راهنما ... عزیزم من تبریزم و اصلا اصفهان نرفتم🥲 دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii