دختری_در_کنج_اتاقش مدیر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 14112 عنوان نصیحت امشب | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 34 پست رابطه باید هدفمند باشه ناخوداگاه بیوفتیم تو این مسیر که باشگاه بریم کتاب بخونیم کافه بریمکار کنیم و پول سیو کنیم ماشین بخریم ،ست بپوشیم ،مهمونی بریم ،شهربازی بریمبزرگت کنم ، بزرگم کنی ،بالغ شیم ،حرف بزنیم ، بغل کنیم، امن باشیم🤎 دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii 1404/11/15 | 00:44 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7555 بهشون بگو که iran ip connectنصب کنن ببین الان تو میخوای وارد سایت بشی اگر بری تو گوگل بزنی نی نی سایت برات نمیاد ؟ (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
دختری_در_کنج_اتاقش مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 14112 اصلا نمی دونم پیام هام رو می بینه یا نه الان که میتونه تلگرام یا وات داشته باشه خواستید ایدی شونو بدید در ارتباط باسم دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii
دختری_در_کنج_اتاقش مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 14112 ببین الان تو میخوای وارد سایت بشی اگر بری تو گوگل بزنی نی نی سایت برات نمیاد ؟ میاد ولی ورود بزنم نمیاد فیل..تر رو روشن میکنم ۱۰ دقیقه باز میکنم بعد خاموش میکنم ورو میزنمدوره جنگ کلا با فیل..تر میومدم میبستمم کار نمیکرد دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7555 الان که میتونه تلگرام یا وات داشته باشه خواستید ایدی شونو بدید در ارتباط باسم ممنونم رفیقمن فقط از همین جا باهاش در ارتباط بودم الآنم نمیدونم کجاست (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7555 میاد ولی ورود بزنم نمیاد فیل..تر رو روشن میکنم ۱۰ دقیقه باز میکنم بعد خاموش میکنم ورو میزنمدوره جنگ ... ممنونممم😘❤️ (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
lia_ عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 963 عزیزم نیاز به راهنماییت دارم ممنون میشم کمکم کنیدرخواست دوستی هم دادماز کجا میتونم اقدام کنم؟ الهم عجل لولیک الفرج
دختری_در_کنج_اتاقش مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 14112 عزیزم نیاز به راهنماییت دارم ممنون میشم کمکم کنیدرخواست دوستی هم دادماز کجا میتونم اقدام کنم؟ عزیزم موسسه مهاجرتی هستن الان شهریه ها کم کم درمیاد ثبت شهریه بشه اشتباه نکنم خرداد ماه یا اردیبهشت شروع ثبت نامه دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii
lia_ عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 963 من پزشکی میخواماونم بدون کنگوره؟من ایلتس ندارم قبولم میکنن؟هزینه اش چقدره هر ترم؟شنیدم بعد اینکه یک ترم اونجا بخونید میتونید بیاید بدون کنکور دانشگاه های کشورخودمون درسته؟ الهم عجل لولیک الفرج
lia_ عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 963 عزیزم موسسه مهاجرتی هستن الان شهریه ها کم کم درمیاد ثبت شهریه بشه اشتباه نکنم خرداد ماه یا اردیبهشت ... موسسه های مهاجرتی خیلی هاشون الکی هستن اینطور شنیدم یکی از فامیلامون پولش خورده بودندشما تجربه ای داری در این زمینه ؟ الهم عجل لولیک الفرج
دختری_در_کنج_اتاقش مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 14112 من پزشکی میخواماونم بدون کنگوره؟من ایلتس ندارم قبولم میکنن؟هزینه اش چقدره هر ترم؟شنیدم بعد اینکه یک ... عزیزم ۳۵ هزار دلارهبدون کنکوره شما باید یا مدرک زبان ارائه بدی یا هم بری ازمون ورودی بدی قبول نشدی باید یوسال دوره زبان بخونی دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii
دختری_در_کنج_اتاقش مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 14112 موسسه های مهاجرتی خیلی هاشون الکی هستن اینطور شنیدم یکی از فامیلامون پولش خورده بودندشما تجربه ای دا ... والا من موسسه ثبت نامم کرد دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii
lia_ عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 963 عزیزم ۳۵ هزار دلارهبدون کنکوره شما باید یا مدرک زبان ارائه بدی یا هم بری ازمون ورودی بدی قبول نشدی ب ... خب اگه بخوام مدرک زبان بخونم که میشه سخت تر از کنکورایلتس خیلی سخته الهم عجل لولیک الفرج
lia_ عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 963 عزیزم ۳۵ هزار دلارهبدون کنکوره شما باید یا مدرک زبان ارائه بدی یا هم بری ازمون ورودی بدی قبول نشدی ب ... من فکر میکردم مدرک زبان نمیخواداگر کسی بخواد ایلتس بگیره چه کاریه برا کنکور میخونهپزشکی روسیه هم همینطوره؟ الهم عجل لولیک الفرج
دختری_در_کنج_اتاقش مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 14112 من فکر میکردم مدرک زبان نمیخواداگر کسی بخواد ایلتس بگیره چه کاریه برا کنکور میخونهپزشکی روسیه هم همی ... روسیه پادفک میخاد دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii
دختری_در_کنج_اتاقش مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 14112 خب اگه بخوام مدرک زبان بخونم که میشه سخت تر از کنکورایلتس خیلی سخته نمیخاین مددک زبان ارائه بدید میاین ازمون ورودی زبان میدید قبول شدید وارد کورس اصلی میشید نشدید یکسال دوره زبان خود دانسگاهی که که میخاین میخونید دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii