2777
2789
میشه. پسری ک دوس دختر داشته دس خوردس و ب هیچ دردی نمیخوره دیگ نهایتا واس تیغ زدن بخوانش فقط

آها منظورت اینه من یچیز دیگه برداشت کردم الان متوجه شدم والا اطراف ما اینجوری نیست

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دیدن؟ چه جالب پس وقتی با دیدن می فهمید چرا دخترا رو می برید برای تست بکارت؟

بله با دیدن

این رسم رو من نزاشتم که

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

خب حتما بدین. برادرتون هم باید از مقعدش چک بشه چون دخترا هم باید مطمعن شن داماد از عقب رابطه نداشته ...

توهین به دیگران کار جالبی نیست!

اره خب بلاخره باید ارزش داشته باشه الان اینستا رو چک کنی هم متوجه میشی هیچ پسری دختری که رابطه جنسی ...

ما هم پسری که تو مدنظرته رو نمیخوایم

مردی که اینقدر برای شخص و وجودیت من به عنوان انسان ارزش قائل نباشه که فکر کنه من اسباب بازی یا وسیله اشم و میتونه راجع به بدن شخصی من زودتر از خود من اعمال نظر کنه ، منم اونو نمیخوام ، قبل اینکه اون منو نخواد، اصلا آدم نیس به نظرم چه برسه پارتنر یا شوهرم

ما هم پسری که تو مدنظرته رو نمیخوایممردی که اینقدر برای شخص و وجودیت من به عنوان انسان ارزش قائل نبا ...

ما رسم داریم شما ندارید و قرار نیست همه افراد مثل هم باشن

بله با دیدن این رسم رو من نزاشتم که

توهین نیس که. ازمایش دو طرفس اگ واژن دختر چک شه باید مقعد اقایونم حتما چک شه دخترا باید مطمعن شن شوهرشون دست نخوردس هیچ دختر باکره ای. برای بچش بابای دستخورده نمیخاد اقلیونم همه باید ازمایش بدن

توهین نیس که. ازمایش دو طرفس اگ واژن دختر چک شه باید مقعد اقایونم حتما چک شه دخترا باید مطمعن شن شوه ...

متاسفانه نمیخوام قومیتیش کنم و راجب اقوام نظر بدم پس ادامه نمیدم،ارزوی موفقیت برای شما✨

بله با دیدن این رسم رو من نزاشتم که

بله رسما رو بقیه گذاشتن ولی ماییم که انتخاب می کنیم ادامه بدیم یا نه

قبلا رسم زنده به گور کردن هم بوده

یعنی تا الان بلید ادامه پیدا می کرد؟

اگر دنبال دختر پاک هستید و با تست بکارت این رو می خواهید پیدا کنید برای پسر هم باید با تست پاک بودنش معلوم بشه نه با نگاه کردن و حدس زدن و قسم خواهر و مادرش

مسلما هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه

در ضمن توی کرمانشاه اعضای یک محله هم رو نمی شناسن شما چطور با دیدن اطلاعات همه رو در میاری

اگر با قیافه گذشته افراد معلوم بود که هیچ کس آبرو براش نمی موند

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
ما هم پسری که تو مدنظرته رو نمیخوایممردی که اینقدر برای شخص و وجودیت من به عنوان انسان ارزش قائل نبا ...

من همیشه گفتمو میکم. شوهرر فقططط خارجی و اروپایی. خانوادشم دخالت نمیکنن و راجب چیرای شخصیمون تظر نمیدن

متاسفانه نمیخوام قومیتیش کنم و راجب اقوام نظر بدم پس ادامه نمیدم،ارزوی موفقیت برای شما✨

ربطی ب قومیت نداره کلا هر مردی از ما ازمایش بخواد ماهم ازش تست مقعد میگیریم که اونم ازمایشه