2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب بلاخره باید ارزش داشته باشه الان اینستا رو چک کنی هم متوجه میشی هیچ پسری دختری که رابطه جنسی ...

بزودی ایشالا عروستونم میاد. برای منم دعا کن بتونم مهاجرت کنم و با یه مرد خارجی روشنفکر و تحصیلکرده که دغدغش بکارت و اینچیزای قدیمی نباشه ازدواج کنم آمین

بله ما چون برامون مهمه اونی که قراره بعدا واسش خرج کنیم و پزش رو بدیم یه شهر رو آباد نکرده باشه و دخ ...

باید در ازای خرج کردن باکره باشیم؟

باشه هب ماهم پسری که ماشینش زیر بنز باشه رو قبول نمیکنیم پسری که خونه اش تو بالاشهر تهران نباشه رو قبول نمیکنیم پسری که دکتر نباشه و درامد ماهانش زیر صدمیلیون باشه رو اصلاااا قبول نمیکنیم پسری که تو حسابش ۲٠میلیارد نباشه رو قبول نمیکنیم جون ما فقط مرد پولدار میخوایم و مردی که انقد پولدار نباشه رو رد میکنیم چونکه مرد باید پولدار باشه و خونه اش بالاشهر تهران باشه حتما خودشم پزشک باشه وگرنه پسرا اگ اینارو نداشته باشن هیشکی زنشون نمیشه

باید در ازای خرج کردن باکره باشیم؟ باشه هب ماهم پسری که ماشینش زیر بنز باشه رو قبول نمیکنیم پسری که ...

بابا خواهر ول کن چه گیری دادی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ما رسم داریم شما ندارید خب چیکار کنم اگه کاری از دستم برمیاد بگو انجام بدم

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

بابا خواهر ول کن چه گیری دادی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ما رسم داریم شما ندارید خب چیکار کنم اگه کاری ...

خب مام رسم داریم دیک پسر پولدار باشه تست مقعدم بده. رسمه خب. من دوست کورد هم زیاد دارم از کرمانشاه اتفاقا اون دوستامم همین عقیده رو دارنو داماد رو میفرستن تست مقعد. مدل ماشین پسره و شغلشم براشون مهمه باید زیر پزشک نباشه

خب مام رسم داریم دیک پسر پولدار باشه تست مقعدم بده. رسمه خب. من دوست کورد هم زیاد دارم از کرمانشاه ا ...

خب خواهر ما چیکار به بقیه داریم حتما رسم داره و پزشک دوست داره

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه