2777
2789
عنوان

نی نی یار

113 بازدید | 18 پست

میشه یکی از کاربری هامو از تعلیق در بیاری؟

تعلیقش به درخواست خودم بوده و تعلیق مشکی گفته بودم که بزنی

@niniyar

کاربرینو توی شخصی برات میفرستم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

افسردگیت خوب شد؟!

بهترم

اما نه کامل

متغیره یروز کسل کننده ناراحتم و صبح تاش ب گریه میکنم

ی روز هم ارومم اما خوشحال نیستم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترم اما نه کاملمتغیره یروز کسل کننده ناراحتم و صبح تاش ب گریه میکنمی روز هم ارومم اما خوشحال نیستم

اهااا

امیدوارم زودحالت خوب شه:)✨🧸

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A✨✨✨✨✨

اهااا امیدوارم زودحالت خوب شه:)✨🧸

مرسی

🌸

مرسی🌸

سلام

اگر بعد از تعلیق خواستین برگردین قسمت ارتباط با ما بالا و پایین صفحه پیام بذارین.

پشتیبانی ⬅️ درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/contactus

شماره موبایل یا ایمیلی که باهاش ثبت نام کرده بودین رو بدین

⚪️⚪️

فقط این که اون جا خیلی خیلی شلوغه. یک بار پیام بذارین صبر کنین نوبتتون بشه. تند تند پیام بذارین بروز میشه نوبتتون میره عقب تر.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاماگر بعد از تعلیق خواستین برگردین قسمت ارتباط با ما بالا و پایین صفحه پیام بذارین.پشتیبانی ⬅️ درخ ...

دو هفته هست ک گفتم اما جواب ندادن

دو هفته هست ک گفتم اما جواب ندادن

سلام

قسمت ارتباط با ما قفل شده از شلوغی ...

استارتر میگن ۱۴ روزه پیام دادن هنوز جوابشون رو ندادن.

یک نفر دیگه دیروز می گفت ۱۳ روز پیام داده هنوز جواب ندادن.

خودم بالای ۱۰ روزه پیام گذاشتم هنوز جواب ندادن.

@niniyar

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامقسمت ارتباط با ما قفل شده از شلوغی ...استارتر میگن ۱۴ روزه پیام دادن هنوز جوابشون رو ندادن.یک نف ...

توی اون اکانتم که تعلیقه گفتم اما جواب ندادن

دیروز هم با این اکانت نی نی یار رو تگ کردم ولی جواب نداد

هر کسی پیام داده و پاسخی دریافت نکرده مجدد پیام بده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

اوکیه

پیاممو ارسال کردم

که داخلش شماره اکانتم

و ایدی اکانتم هست

زیرش هم توضيحات رو نوشتم که به درخواست خودم گفتم میخوام تعلیق بشم و الان پشیمونم...

پیاممو ارسال کردمکه داخلش شماره اکانتمو ایدی اکانتم هستزیرش هم توضيحات رو نوشتم که به درخواست خودم گ ...

الان خصوصی پیامو بفرستید برای من چک کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

اوکی

فرستادم