heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1003 عنوان نی نی یار 1 بازدید | 4 پست میشه یکی از کاربری هامو از تعلیق در بیاری؟تعلیقش به درخواست خودم بوده و تعلیق مشکی گفته بودم که بزنی@niniyar کاربرینو توی شخصی برات میفرستم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم امروز | 22:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 5438 افسردگیت خوب شد؟! دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1003 افسردگیت خوب شد؟! بهترم اما نه کاملمتغیره یروز کسل کننده ناراحتم و صبح تاش ب گریه میکنمی روز هم ارومم اما خوشحال نیستم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 5438 بهترم اما نه کاملمتغیره یروز کسل کننده ناراحتم و صبح تاش ب گریه میکنمی روز هم ارومم اما خوشحال نیستم اهااا امیدوارم زودحالت خوب شه:)✨🧸 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1003 اهااا امیدوارم زودحالت خوب شه:)✨🧸 مرسی🌸 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم