2777
2789
عنوان

کله گنجشکی

9908 بازدید | 16 پست

کی خوراک کله گنجشکی بلده؟؟؟همون که گوشت قل قلی داره میشه طرز تهیشو بگید؟؟؟فووووری

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط روزه كله گنجشكي بلدم😕

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

پیاز داغ میکنی 

لپه میریزی توش میذاری نیپزه 

وقتی پخت گوشت چرخکرده همراه پیاز رنده شده قلقلی میکنی میریزی توش 

بعدم سیب زمینی نگینی میریزی 

اگه دوس داشتی الو هم خوشمزه ترش میکنه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

ما پیاز داغ درست میکنیم با ربو زردچوبه تفت میدیم آب میریزیم بعد سیب زمینی توش خورد میکنیم یه کم که سیب زمینیا پخت گوشت چرخ کرده رو با پیاز ورز میدیم کوفته قلقلی درست میکنیم میریزیم توش نمکو فلفلم میریزیم میذاریم بپزه بعد با نون سنگک میخوریم

عشقم پسرم😘😘😘

من اینجوری درست می کنم که گوشت قلقلی هام رو بهش زردچوبه و نمک و فلفل و زیره و پیاز و زعفران میزنم و سرخ می کنم. بعد سیب زمینی رو خورد میکنم . توی ماهیتابه رب گوجه سرخ می کنم سب زمینی هارو بعدش یه کوچولو باهاش تفت میدم یکم اب میریزم تا سیب زمینی بپزه و کله گنجشکیهارو هم ده دقیقه اخر میریزم تا مزش عالی بشه چاشنی هم لیمو ترش تازه میزنم. . فقط باید حواست باشه سیب زمینی هات له نشن . سایز خورد شدنش هم مدل سیب زمینی سرخ شده باشه.

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

گوشت چرخ كرده رو ب همراه پياز و نمك و ادويه ورز ميدي حسااااابي

بعد اندازه ي گردو بزرگ ميكني قل قلي

ميزاريش كنار

ي پياز ورميداري تو روغن ب همراه نمك و ادويه و روغن سرخ كن بعد اب داغ ميريزي تا نصف تقريبا

بعد هم تعدادي سيب زميني اندازه همون گردو مانند خورد ميكني ميريزي توش و كوفته كوچولوهاتم ميريزي

اونقد ك جفتشون خوب بپزه و ابش كم شه

من قبل ش كوفتمو كمي سرخ هم ميكنم

اما خيليا ن

باردار نيستم؛اما آرزوم اومدنِ اين تيكر تو امضامِ.التماس دعا👼🏻💜

گوشت چرخ کرده با پیار رنده شده و یه مقدار ارد و زرد چوبه ورز میدی قلقلی میکنی میزاری تو یخچال که خودشو بگیره 

بعد تو قابلمه یه پیاز متوسط خورد میکنی سرخ میکنی بعد ادویه میریزی من با رب گوجه رنده شده میزارم عالیه میشه اونا رو هم تفت میدم بعد ابجوش میریزم میزارم برا خودش قل بخوره با حرارت کم 

حالا سیب زمینی نگینی خرد میکنم من بادمجون هم گرد گرد خرد میکنم همه رو سرخ میکنم کوفته قلقلی ها هم رو هم سرخ میکنم سیب زمینی ها و کوفته ها رو میریزم تو سس که درست کردم موقع خاموش کردن بادمجونا رو هم میزارم عالیهه میشه 

الهي و ربي من لي غيرک
گوشت چرخ کرده با پیار رنده شده و یه مقدار ارد و زرد چوبه ورز میدی قلقلی میکنی میزاری تو یخچال که خود ...

چقد زمان میبره پختش؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️