2777
2789
عنوان

پژمان جمشیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 54 پست
دقیقا قضاوت زودهنگام کار درستی نیست خانمیپس نظرت چیه حداقل دختره رو هم قضاوت نکنی که دروغ گفته باشه ...

من به دختره مگه چیزی گفتم نه از نظر من اون دختره هم بی گناهه هیچ قضاوتی رو نمیپذیرم چه در مورد دختره چه در مورد پژمان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط کاربرایی که میگفتن نه بهش نمیاد یکی میگفت من ازش مطمینم های از شوهرم بیشتر یکی پیکه میکفت شخصیتی ...

آخه چیزی هنوز معلوم نشده که

قوه قضاییه باید توضیح بده

ای سرزمین ! کدام فرزندها ، در کدامین نسل.. تو را آباد و آزاد و سربلند خواهند دید ؟🕊️

شاید منظورش از شناخت شخصیت ، شناخت نقش هاییه که توی فیلم به عهده گرفته😂😂😂

همون دیگه گفتیم مگه چقدر میشناسی از نزدیک گفت بالاخره آدم میبینه تو فیلم ها عکس ها پوست صحنه ها

والا من خب. نداشتم مواد مصرف میکنه بهش نمیومد

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ولی داری اشتباه میکنی اسی

وکیل شاکی پروندع انصراف داده

نه وکیل جمشیدی

.aparat.com/v/pih2km0 خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋...

یا عده میگن دختره پره چرا بره تجاوز واصلا معنی تجاوز و علاقه به شکار رو متوجه نمیشن ذات تجاوز اینه که طرف نهاد و تو به زور انجام بدی همین لذت میده

البته در کل گفتم منظورم به شخص پژمان نیست

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ولی داری اشتباه میکنی اسیوکیل شاکی پروندع انصراف دادهنه وکیل جمشیدی

یک کلاغ چهل کلاغ اینه دیگه

ای سرزمین ! کدام فرزندها ، در کدامین نسل.. تو را آباد و آزاد و سربلند خواهند دید ؟🕊️

ولی شد هاپول بده رو خود دولت داداونام رضایت ندادن

پول تازه پرداخت شده

یارو هنوز اعدام نشده

.aparat.com/v/pih2km0 خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋...