بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی میشدم، نه کسیو اذیت میکردم، نه عین روحهای مسخره بیمصرف میشدم، برای خودم سوار وسیلههای شهر بازی بسته میشدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو میکردم، از قفسههای کتابخونههای بسته رد میشدم، بلند بلند آهنگ میخوندم و میرقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل میکردم، به کی برمیخورد آخه♡
خیلی خوشحالم که دیگه جایی تو سینما و تلویزیون نداره
الهییی شکرررررر که بیرون شد
چون همه جا بود و اصلا شایسته اون همه نقش نبود بازیگرای درس خونده و آموزش دیده کنج خونه بیپولی میکشیدن این با مافیا و زد و بند نقش میگرفت
دی و بهمن ۱404🖤 دیگر در این خاک لاله نکارید ، اینجا پر از لالـ🥀ـه شده ... بستن دکمه زیر گلو زمانی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حروم و خونی رو بگیره . (چنین گفت فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂
خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋...
خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋...