کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی میشدم، نه کسیو اذیت میکردم، نه عین روحهای مسخره بیمصرف میشدم، برای خودم سوار وسیلههای شهر بازی بسته میشدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو میکردم، از قفسههای کتابخونههای بسته رد میشدم، بلند بلند آهنگ میخوندم و میرقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل میکردم، به کی برمیخورد آخه♡
خیلی خوشحالم که دیگه جایی تو سینما و تلویزیون نداره
الهییی شکرررررر که بیرون شد
چون همه جا بود و اصلا شایسته اون همه نقش نبود بازیگرای درس خونده و آموزش دیده کنج خونه بیپولی میکشیدن این با مافیا و زد و بند نقش میگرفت
متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...
.aparat.com/v/pih2km0 خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋...
.aparat.com/v/pih2km0 خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋...