2821
2789

در حد چت رفته بود به یکی درخواست داده بود.اونم قبول نکرده بود همش میگفت خونه نبودی حوصلم سر رفته بود😅منم جلو چشم خودش به یکی پیشنهاد دادم اونم درجا جواب مثبت داد😌گفتم اگه بازم از اینکارا بکنی منم میکنم و دیگه نکرد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من انکار میکنه باید چ کنم

از کجا فهمیدی تو؟من پیاماشو دیدم اسکرین گرفتم فرستادم گوشی خودم بعد گوشی خودشو پرت کردم رو صورتش اونم خواب بود بیدار شد داد و بیداد و جلو چشام پیامارو حذف کرد میگفت چیزی نبوده دروغ میگی🙄

از کجا فهمیدی تو؟من پیاماشو دیدم اسکرین گرفتم فرستادم گوشی خودم بعد گوشی خودشو پرت کردم رو صورتش اون ...

منم اول توگوشیش بادخترخالش که فک میکردم چیز مهمی نیست بعد دخترعمش زنگ زد و بهم گفت شوهرت ب منظور بدگفت بیا بریم بیرون اتیش گرفتم الانم انکارمیکنه نمیدونم چ کنم توپیاماش چیزای مهمی بودن؟؟

بچه داری

منم اول توگوشیش بادخترخالش که فک میکردم چیز مهمی نیست بعد دخترعمش زنگ زد و بهم گفت شوهرت ب منظور بدگ ...

این به یه خانمی درخواست داده بود که دوست شیم اونم قبول نکرده بود.اره بچه دارم همون لحظه بخدا بچم جلو چشام بود.هرچقدر هم بگن طلاق مگه میشه آدم بچشو ول کنه.مدرک نداری اثبات کنی؟حداقل به یه بزرگترش بگو آدمش کنه.من به خواهرشوهرم گفتم باهاش حرف زد دعواش کرد