2777
2789
عنوان

اکس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 85 پست
شاید کارش نباشهولی من بودم شکایت میکردم چون مرد بعد عروسی چرا باید بی دلیل بگه طلاقمشاوره بروهمه چی ...

منم شکایت کردم ک تهدیدم کرد گف بیای خونه میکشمت

و داره مراحلشو طی میکنه طلاقم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

شاید شوهرش یکی دیگه رومیخواسته و کار اکسش نبوده که چیزی نگفته..این طوری نمیخواد خودشو خراب کنه

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید شوهرش یکی دیگه رومیخواسته و کار اکسش نبوده که چیزی نگفته..این طوری نمیخواد خودشو خراب کنه

شوهرم یکی دیگه رو میخواد؟

شاید

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

فداسرت الان جدا بشی بهتر از این بود ک فردا با دوتا بچه بخوای جدا بشیخدا شفاش بده ،تقاص دلشکسته توام ...

چرا یه جانبه میری به قاضی

حالا اگر اون اقا دختری بوده و عکس باهاش داشته که همین جا جرش میدادین

شوهرم یکی دیگه رو میخواد؟شاید

آره..اگه کار اکست بود شوهرت همه جا جار میزد تا آبرو حیثیت تو رو ببره..مشکل از طرف خودش بوده که چیزی نگفته

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

چرا یه جانبه میری به قاضی حالا اگر اون اقا دختری بوده و عکس باهاش داشته که همین جا جرش میدادین

من هیچ چیزی پنهون نکردم

قبل این اقا با دوس پسرمم قصدم ازدواج بوده

اگر نمیخواس چرا عقد کرد بعد عردسی گرف و یهو ول کرد رف

روانیه خب

حدس میزنم اکس گوه یک چی گفتهپسرها بعضی هاشون اشغال هستن

منم همین حسو دارم

اون اکسم خیلی سم بود خدایی

آره..اگه کار اکست بود شوهرت همه جا جار میزد تا آبرو حیثیت تو رو ببره..مشکل از طرف خودش بوده که چیزی ...

اینم ممکنه اره

اخه اکسمو داداشم تهدید کرد ک خواهرمو ول نکنی ابرو براتون نمیزارم

برا همین ذهنم سمت اون میره ک کاری کرده

ولی حرفای تو هم خیلی منطقیه

نمیدونم بخدا

من هیچ چیزی پنهون نکردمقبل این اقا با دوس پسرمم قصدم ازدواج بودهاگر نمیخواس چرا عقد کرد بعد عردسی گر ...

اره کار اون اقا اشتباه بوده با اینکه ماجرا رو میدونسته ولی بازم ازدواج کرده شایدم علاقه ای که داشته چشماش رو کور کرده و به تبعاتش هم زندگی شما رو به بازی گرفته

ولی حرفم با خانم هایی هست که فقط از خودشون دفاع میکنن هر کاری هم بکنن مشکلی نیست فقط خدانکنه خود مرده یا خانوادش یه عیبی داشته باشن

جرش میدن طرف رو

به نظرت کار اکسمه؟خیلی ادم سمی بودبهم میگف با هر کی بری رابطه بهمش میزنمخودش هم ازدواج کرده الان

خودت بهتر میشناختیش نمیدونم والا چی بگم کاش شوهرت لااقل دلیلشو میگفت ک چرا

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد

اره کار اون اقا اشتباه بوده با اینکه ماجرا رو میدونسته ولی بازم ازدواج کرده شایدم علاقه ای که داشته ...

چرا اشتباه کنه؟

من زمانی ک حتی نمدونستم همسرم وجودیت داره تصمیم گرفتم ازدواج کنم بعد فهمیدم اقا پارانوییده

به همسرن هم روز اول اشنایی گفتم همه چیو

و گفتم اگر اوکیی عقد کنیم

طرز حرف زدنتون ناراحتم کرد واقعا