2777
2789
عنوان

اکس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 85 پست
خودت بهتر میشناختیش نمیدونم والا چی بگم کاش شوهرت لااقل دلیلشو میگفت ک چرا

شاید پسره تهدید کرده ک اسمی ازم نبر

ولی یکی از کاربرا هم میگه اگه کار اکست بود شوهرت ابرو برات نمیزاش

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

اینم ممکنه ارهاخه اکسمو داداشم تهدید کرد ک خواهرمو ول نکنی ابرو براتون نمیزارمبرا همین ذهنم سمت اون ...

دوست من با یکی قول و قرار ازدواج گذاشتن و همه چیز تقریبا تموم شده بود..طرف روز بعد از خواستگاری یه بهونه الکی آورد و رفت که من باید خرج پدر و مادرمو بدم و فعلا نمیتونم ازدواج کنم..قبلش کلی با هم حرف زده بودن که اگه یه درصد هم مشکلی هست نیاد خواستگاری ولی اومد..بعد از به هم خوردن رابطشون هم هیچ توضیحی نداد و رفت و پشت سرشم نگاه نکرد و دختره بیچاره مات و مبهوت مونده بود چی شده بوده..خلاصه بعدا فهمید با یکی دیگه ازدواج کرده..پسره این قدر کثیف بود که چون مقصر بود هیچ دلیل واقعی نیاورد و یهو رفت..

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست من با یکی قول و قرار ازدواج گذاشتن و همه چیز تقریبا تموم شده بود..طرف روز بعد از خواستگاری یه ب ...

شوهر منم خیلی یهووییی رف

فک کن خونه پر جهاز

عروسی گرفتیم

مرتیکه یهو نخواست

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

شوهر منم خیلی یهووییی رففک کن خونه پر جهازعروسی گرفتیممرتیکه یهو نخواست

پس توی خودت اصلا دنبال عیب و ایرادی نگرد و خودتو مقصر ندون..تو چیزی ازش پنهان نکردی و کاملا باهاش صادق بودی پس طرفت به بلوغ عقلی و عاطفی نرسیده بوده که این طوری رفته..اتفاقا همون بهتر که رفته یه کم دیر رفته ولی بهتر از این بود با یه بچه بخواد بزارت و بره..

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

چرا یه جانبه میری به قاضی حالا اگر اون اقا دختری بوده و عکس باهاش داشته که همین جا جرش میدادین

ب قاضی ای نرفتم ،مگه زندگی مسخره بازیه، ایشون ب همسرش گفته ماجرای قبل ازدواجشو مگه کور بوده یا کر بوده از اول قبول نمیکرد ن اینک عروسی ام بگیره بعد بزاره بره بگه نمیخوامت اونم بی دلیل آدمای دوقطبی ای اینجوری غلط میکنن ازدواج میکنن بعد زندگی یه دخترو خراب میکنن ...گفتم جواب دلِ شکستتو بده، ب شما چرا برخورد؟ انگاری دوستدارید شما مردا هر کاری ک کردید هر ظلمی ک کردید خدا بی جواب بزارتون😏

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد

پس توی خودت اصلا دنبال عیب و ایرادی نگرد و خودتو مقصر ندون..تو چیزی ازش پنهان نکردی و کاملا باهاش صا ...

دقیقا

اصلا اهل موندن نیس

ب قاضی ای نرفتم ،مگه زندگی مسخره بازیه، ایشون ب همسرش گفته ماجرای قبل ازدواجشو مگه کور بوده یا کر بو ...

هر کسی به هر نحوی به کسی ظلمی کنه عین همون بلا یا شبیه ش توی همین دنیا سرش میاد

فرقی نداره زن باشه یا مرد

اون کامنت بالاییم رو بخون

ب قاضی ای نرفتم ،مگه زندگی مسخره بازیه، ایشون ب همسرش گفته ماجرای قبل ازدواجشو مگه کور بوده یا کر بو ...

قربونت برم عزیزم🥲❤️

هر کسی به هر نحوی به کسی ظلمی کنه عین همون بلا یا شبیه ش توی همین دنیا سرش میادفرقی نداره زن باشه یا ...

شمام جواب منو بخون ندیدی چون کامنتمو

خدانکنه گلم 😘🌷برات از خدا بهترینا رو میخوام بحق این شب عزیز🤲🌷

ممنونم ازت مهربونم😍😍😍❤️❤️❤️