اینم ممکنه ارهاخه اکسمو داداشم تهدید کرد ک خواهرمو ول نکنی ابرو براتون نمیزارمبرا همین ذهنم سمت اون ...
دوست من با یکی قول و قرار ازدواج گذاشتن و همه چیز تقریبا تموم شده بود..طرف روز بعد از خواستگاری یه بهونه الکی آورد و رفت که من باید خرج پدر و مادرمو بدم و فعلا نمیتونم ازدواج کنم..قبلش کلی با هم حرف زده بودن که اگه یه درصد هم مشکلی هست نیاد خواستگاری ولی اومد..بعد از به هم خوردن رابطشون هم هیچ توضیحی نداد و رفت و پشت سرشم نگاه نکرد و دختره بیچاره مات و مبهوت مونده بود چی شده بوده..خلاصه بعدا فهمید با یکی دیگه ازدواج کرده..پسره این قدر کثیف بود که چون مقصر بود هیچ دلیل واقعی نیاورد و یهو رفت..
قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.
پس توی خودت اصلا دنبال عیب و ایرادی نگرد و خودتو مقصر ندون..تو چیزی ازش پنهان نکردی و کاملا باهاش صادق بودی پس طرفت به بلوغ عقلی و عاطفی نرسیده بوده که این طوری رفته..اتفاقا همون بهتر که رفته یه کم دیر رفته ولی بهتر از این بود با یه بچه بخواد بزارت و بره..
قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.
چرا یه جانبه میری به قاضی حالا اگر اون اقا دختری بوده و عکس باهاش داشته که همین جا جرش میدادین
ب قاضی ای نرفتم ،مگه زندگی مسخره بازیه، ایشون ب همسرش گفته ماجرای قبل ازدواجشو مگه کور بوده یا کر بوده از اول قبول نمیکرد ن اینک عروسی ام بگیره بعد بزاره بره بگه نمیخوامت اونم بی دلیل آدمای دوقطبی ای اینجوری غلط میکنن ازدواج میکنن بعد زندگی یه دخترو خراب میکنن ...گفتم جواب دلِ شکستتو بده، ب شما چرا برخورد؟ انگاری دوستدارید شما مردا هر کاری ک کردید هر ظلمی ک کردید خدا بی جواب بزارتون😏