2777
2789
عنوان

اکس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 85 پست
برو پیش پلیس فتا شکایت کنبگو زندگی من خراب کرده بزار زندگی خودش خراب بشهبرو دم خونه و محل کارش ابرو ...

عزیزم من فقط حدس میزنم

مطمن که نیستم اخه

ولی عکس اینا زیاد داشتیم

اخه قایمم نکرده بودم اولین روز اشنایی به همسرم گفتم قبل تو با کسی بودم ک ادم مناسب نبود و رهاش کردم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

عزیزم من فقط حدس میزنممطمن که نیستم اخهولی عکس اینا زیاد داشتیماخه قایمم نکرده بودم اولین روز اشنایی ...

خوب شکایت کن بزار شوهرت بکشن دادگاه چرا جدا شده بی دلیل اگر از طرف همسرت مشکل بود که هیچ اگر نه حساب طرف برس

باید همسرت بگه چرا جدا شده لال که نیست

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شکایت کن بزار شوهرت بکشن دادگاه چرا جدا شده بی دلیل اگر از طرف همسرت مشکل بود که هیچ اگر نه حساب ...

نمیگه عزیزم

میگه نمیخوامت

اره با همسرم کارم دادگاهه دارم جدا میشم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

بگو تا علت طلاق نگه امضا طلاق نمیکنمبالاخره باید حذف بزنه

به دروغ یه چی میگه دیگه

مثلا میگه فلان جا فلان کردی

همش چرت و پرت

به دروغ یه چی میگه دیگهمثلا میگه فلان جا فلان کردیهمش چرت و پرت

حتی بگو دارم از اکس بی شرف شکایت میکنم و اعاده حیثیت اگه بعدا بگه به شوهرت چیزی گفتم و .... برات گرون تموم میشه

حتی بگو دارم از اکس بی شرف شکایت میکنم و اعاده حیثیت اگه بعدا بگه به شوهرت چیزی گفتم و .... برات گرو ...

نه بابا این نمیترسه از این حرفا

دروغ بگه خوب خودت میفهمی دیگهپس میدونی کار اکس بوده

یبار رفتیم پارک تابستون

با زنش اومد از جلوم رد شد

از عمدم از جلو من راهشو کج کرد رد شد

اخه من ترکش کردم برا همون میسوزه

نه بابا این نمیترسه از این حرفا

ببین کافیه یک دختر اعاده حیثیت کنه چنان بلای سر طرف میارن به گوه خوردن بیفته

تو ساده ای من بودم همون شب ک گفت طلاق چنان اکس و زنش و ..... میآوردم وشر به پا میکردم اعتراف کنن

ببین کافیه یک دختر اعاده حیثیت کنه چنان بلای سر طرف میارن به گوه خوردن بیفتهتو ساده ای من بودم همون ...

وقتی در حد حدسه چه اعاده حیثیتی بکنم

دیگه دوساله ترکم کرده شوهرم

اگرم کار اکسم باشه دستم جایی بند نیس

یبار رفتیم پارک تابستونبا زنش اومد از جلوم رد شداز عمدم از جلو من راهشو کج کرد رد شداخه من ترکش کردم ...

شاید کارش نباشه

ولی من بودم شکایت میکردم چون مرد بعد عروسی چرا باید بی دلیل بگه طلاق

مشاوره برو

همه چی هم بگو دقیق تر میگه چه کنی

یبار رفتیم پارک تابستونبا زنش اومد از جلوم رد شداز عمدم از جلو من راهشو کج کرد رد شداخه من ترکش کردم ...

شاید کارش نباشه

ولی من بودم شکایت میکردم چون مرد بعد عروسی چرا باید بی دلیل بگه طلاق

مشاوره برو

همه چی هم بگو دقیق تر میگه چه کنی