نایییروووبی مدیر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 8820 عنوان اکس عروس | مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 85 پست اطرافیانتون دیدین که دوس پسر سابق عروس بیاد و عروسی و زندگی عردس رو بهم بزنهجوری که طلاق بگیرن لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲 دیروز | 12:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 8820 برو پیش پلیس فتا شکایت کنبگو زندگی من خراب کرده بزار زندگی خودش خراب بشهبرو دم خونه و محل کارش ابرو ... عزیزم من فقط حدس میزنممطمن که نیستم اخهولی عکس اینا زیاد داشتیماخه قایمم نکرده بودم اولین روز اشنایی به همسرم گفتم قبل تو با کسی بودم ک ادم مناسب نبود و رهاش کردم لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 15247 عزیزم من فقط حدس میزنممطمن که نیستم اخهولی عکس اینا زیاد داشتیماخه قایمم نکرده بودم اولین روز اشنایی ... خوب شکایت کن بزار شوهرت بکشن دادگاه چرا جدا شده بی دلیل اگر از طرف همسرت مشکل بود که هیچ اگر نه حساب طرف برسباید همسرت بگه چرا جدا شده لال که نیست خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 8820 خوب شکایت کن بزار شوهرت بکشن دادگاه چرا جدا شده بی دلیل اگر از طرف همسرت مشکل بود که هیچ اگر نه حساب ... نمیگه عزیزممیگه نمیخوامتاره با همسرم کارم دادگاهه دارم جدا میشم لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 15247 نمیگه عزیزممیگه نمیخوامتاره با همسرم کارم دادگاهه دارم جدا میشم بگو تا علت طلاق نگه امضا طلاق نمیکنمبالاخره باید حذف بزنه خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 8820 بگو تا علت طلاق نگه امضا طلاق نمیکنمبالاخره باید حذف بزنه به دروغ یه چی میگه دیگهمثلا میگه فلان جا فلان کردیهمش چرت و پرت لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 15247 به دروغ یه چی میگه دیگهمثلا میگه فلان جا فلان کردیهمش چرت و پرت دروغ بگه خوب خودت میفهمی دیگهپس میدونی کار اکس بوده خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 15247 به دروغ یه چی میگه دیگهمثلا میگه فلان جا فلان کردیهمش چرت و پرت حتی بگو دارم از اکس بی شرف شکایت میکنم و اعاده حیثیت اگه بعدا بگه به شوهرت چیزی گفتم و .... برات گرون تموم میشه خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 8820 حتی بگو دارم از اکس بی شرف شکایت میکنم و اعاده حیثیت اگه بعدا بگه به شوهرت چیزی گفتم و .... برات گرو ... نه بابا این نمیترسه از این حرفا لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 8820 دروغ بگه خوب خودت میفهمی دیگهپس میدونی کار اکس بوده یبار رفتیم پارک تابستونبا زنش اومد از جلوم رد شداز عمدم از جلو من راهشو کج کرد رد شداخه من ترکش کردم برا همون میسوزه لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 15247 نه بابا این نمیترسه از این حرفا ببین کافیه یک دختر اعاده حیثیت کنه چنان بلای سر طرف میارن به گوه خوردن بیفتهتو ساده ای من بودم همون شب ک گفت طلاق چنان اکس و زنش و ..... میآوردم وشر به پا میکردم اعتراف کنن خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 8820 ببین کافیه یک دختر اعاده حیثیت کنه چنان بلای سر طرف میارن به گوه خوردن بیفتهتو ساده ای من بودم همون ... وقتی در حد حدسه چه اعاده حیثیتی بکنمدیگه دوساله ترکم کرده شوهرماگرم کار اکسم باشه دستم جایی بند نیس لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 15247 یبار رفتیم پارک تابستونبا زنش اومد از جلوم رد شداز عمدم از جلو من راهشو کج کرد رد شداخه من ترکش کردم ... شاید کارش نباشهولی من بودم شکایت میکردم چون مرد بعد عروسی چرا باید بی دلیل بگه طلاقمشاوره بروهمه چی هم بگو دقیق تر میگه چه کنی خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 15247 یبار رفتیم پارک تابستونبا زنش اومد از جلوم رد شداز عمدم از جلو من راهشو کج کرد رد شداخه من ترکش کردم ... شاید کارش نباشهولی من بودم شکایت میکردم چون مرد بعد عروسی چرا باید بی دلیل بگه طلاقمشاوره بروهمه چی هم بگو دقیق تر میگه چه کنی خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 15247 وقتی در حد حدسه چه اعاده حیثیتی بکنمدیگه دوساله ترکم کرده شوهرماگرم کار اکسم باشه دستم جایی بند نیس دو سال ؟؟؟؟من فکر کردم تازه عروسی خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر