2777
2789
عنوان

خیلی کند خوانم

193 بازدید | 16 پست

و وسط درس خوندن دائم حواسم پرت میشه و یه قضیه ای از ده سال پیش مثلا یادم میاد شما چیکار میکنین؟چجچری حل میکنین اینارو یا روش مطالعه تون چیه؟من یه درسو دو ساعت طول میکشه بخونم🥲💔خسته شدم

کاربری دست 👩🏻🤝👩🏼

من فقط با نوشتن یادم میموند حواسم پرت نمیشد ولی خب اینم طول میکشه ولی کلن یه بار میخوندم نمره امم خوب میشد

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه برگه هست به اسم پلنر درسی عکسشو برات میذارم

زیرش برات توضیحشو مینوسم چجوری پرش کنی

این پلنر حواس پرتیت رو کم میکنه و وقتی علامتش میزنی میفهمی چقد وقت تلف میکنی اینطوری نسبت به وقتت مسئولیت پذیر تر میشی

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

برا کند خوانی هم

خوبه کلا یه مداد دستت باشه که خط ببری

با چشم بخونی جاهایی که یاد نگرفتی رو یکم زمزمه کنی تو گوشت هم بشنوه که بهتر یاد بگیری

بفرما اینو پرینت بگیر بذار کنارت هر خونه ای ۱۰ دقیقه هست

مثلا تو از ۸ صبح شروع میکنی تا ۸/۳۰ بدون حواس پرتی میخونی پس از ۸ تا ۸ ونیم که ۳تا خونه ده دقیقه هست رو پر میکنی

بعدش مثلا ۵ دقیقه بلند میشی میری اب میخوری میای از ۸/۳۵ باز درسو شروع میکنی اینجا باید نصف خونه رو رنگ کنی چون هر خونه ای نصفش میشه ۵ دقیقه تو ۵ دقیقه رو رفتی اب خوردی از ۵ دقیقه بعدیش شروع کردی

بعد بهتره هر درسی مداد رنگی مخصوص خودش رو برای پلنریکه برات فرستادم داشته باشی

مثلا خونه هایی که زیست خوندی رو آبی کن

خونه هایی که شیمی خوندی سبز کن

خونه هایی که تشریحی خوندی همه رو مثلا قرمز کن یعنی قرا تشریحیت دیگه نیازی نیست برا فارسی یه رنگ برداری برا دینی یه رنگ دیگه

چون مهم اینه که بدونی تو یه هفته چقد تشریحی خوندی وقتی به پلنرت نگاه میکنی

بفرما اینو پرینت بگیر بذار کنارت هر خونه ای ۱۰ دقیقه هستمثلا تو از ۸ صبح شروع میکنی تا ۸/۳۰ بدون حوا ...

عکس پلنر هست برات؟

این روش نوشتن واسه من خیلی خوب بوده

یه برگه بزار کنارت ، هر فکرییی به ذهنت میاد بصورت سر تیتری و موضوعی بنویسش و بگو بعد از درس میشینم بهشون فکر میکنم

هرچی به ذهنت میاد بنویس حتی مسخره ترین چیزا ، بعد بزار کنار و با تصمیم اینکه بعد از درس میری سراغشون ، راحت بشین پای کتابت

یجور گول زدن ذهنه ، و واسه من خیلی مفید بود این روش