2777
2789
عنوان

قرص قند 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 29 پست
همسن توام متولد ۷۷ و ۲۷ ساله

عه میشه بپرسم چه ماهی؟ 🥹

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.

بله 🌺حتی تو پیری هم بینایی داشتن.. افرین👏🌸میشه اگه ناراحت نمیشی بپرسم چطور متوجه شدی دیابت گرفتی؟ ...

گلاب به روتون تکرر ادرار داشتم، دکتر برام آزمایش ادرار نوشت، دیدم دفع گلوکز دارم، رفتم آزمایش قند ناشتا و اینا دادم

متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امان امان 😂اونو دکتر زنان به خودمم داده بود برای کاهش وزن ولی دو بار خوردم حالم بد شداین قرصی هم که ...

تو بیست و هفت سالته منم بیست و هفت

تو دیابت داری منم با یه کلیه نصفه نیمه زندگی می کنم

از هیچی نترس تو بیماری و از رو ببر نذار اون تو رو از رو ببره 😂😂😂

نه قراره طوریت بشه نه اتفاقی بیفته من یه عمو دارم الان ۴۳ سالشه از ۳۰ سالگی داره انسولین می زنه قند عصبی داشت یهو یه روز رفت روی ۷۰۰ و از فرداش بستری و بعدشم انسولینی شد الانم سالم و ورزشکار داره زندگیش و می کنه 😂😍🥰 قوی باش دختر دیابت که چیزی نیست ... الان تو این زمونه هیچی نیست

نازنین ممدا و اوا خواهرای سایت ... خدا شاهده درخواست ببینم با خاک یکسانتون می کنم پس درخواست ندید

گلاب به روتون تکرر ادرار داشتم، دکتر برام آزمایش ادرار نوشت، دیدم دفع گلوکز دارم، رفتم آزمایش قند نا ...

باز عزیزم خداروشکر زود متوجه شدی🌺🌻چون یه بیماری خاموشه و خیلیا متوجهش نمیشن برای همین اون موقع آسیب به بدنش وارد شده

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

من یه مدت که به علتی اضافه وزن گرفته بودم میخوردم 🤨هیچ اتفاقی هم نیفتاد

حالت چطور بود موقع خوردن قرص؟

وزنت چقد کم شد؟کنارش رژیم هم داشتی؟

ببخشید سوالام زیاد شد😅

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
حالت چطور بود موقع خوردن قرص؟وزنت چقد کم شد؟کنارش رژیم هم داشتی؟ببخشید سوالام زیاد شد😅

حالم خوب بود ...

ورم دو کیلو کم شد ...

کنارش رژیم هم داشتم

اما ... یه کلیه نصفه نیمه دارم که مشکل ساز شد برام و بی آبی اذیتش کرد و به خاطر مشکل کلیوی قطعش کردم

نه عزیزم راحت باش🤣😂

نازنین ممدا و اوا خواهرای سایت ... خدا شاهده درخواست ببینم با خاک یکسانتون می کنم پس درخواست ندید

تو بیست و هفت سالته منم بیست و هفت تو دیابت داری منم با یه کلیه نصفه نیمه زندگی می کنماز هیچی نترس ت ...

من با یه دیابت خودمو باختم 🥲

آخه پدربزرگم دیابت زد به چشمش درصد زیادی از بیناییشو از دست داد، بخاطر همون میترسم 😔

مامانم میگه اون سالهای سال قند کنترل نشده داشت نترس 🥲

تو بیست و هفت سالته منم بیست و هفت تو دیابت داری منم با یه کلیه نصفه نیمه زندگی می کنماز هیچی نترس ت ...

قند عصبی چجوریه مگه؟ با دارو پایین نمیاد؟ نباید عصبی بشن درسته؟

حالم خوب بود ...ورم دو کیلو کم شد ...کنارش رژیم هم داشتم اما ... یه کلیه نصفه نیمه دارم که مشکل ساز ...

من دیگه خونه آخرم میخام ی چند روزی قبل نهار متفورمین بخورم برای کم کردن وزن.😅ان شالله ک زنده بمونم و کم کنم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من با یه دیابت خودمو باختم 🥲آخه پدربزرگم دیابت زد به چشمش درصد زیادی از بیناییشو از دست داد، بخاطر ...

پدر بزرگ منم مث عموم دیابت داشت و زد به چشمش و کور شد بعدشم فوت شد اما اما اما ...

پدر بزرگم کوچکترین دارویی نخورد 😂 کنترل نکرد 😂 و متولد ۱۳۲۰ بود نه متولد ۶۰ به بعد ... مث عموم که الان چند ساله دیابت و کنترل می کنه ... داروهاش و مث ساعت مصرف می کنه و زندگی سالم و ورزشکاری داره ...

تو خودتو با پدر بزرگت مقایسه می کنی؟😂😂🤣😐 بذار بخندم تو رو خدااااا

قند عصبی چجوریه مگه؟ با دارو پایین نمیاد؟ نباید عصبی بشن درسته؟

قند عصبی همون قنده تقریبا اما وحشتناک تر از قند معمولیه که یه نفر داشته باشه ...

عددش وقتی میره بالا نجومی میره بالا جوری که اگه دارو راس ساعت نباشه معلوم نیست چی بشه ...

عصبی بشه خیلی خیلی خیلی بدتره جوریکه نگاه می کنه میبینه مثلا ۶۰۰ و ۷۰۰

اصن شوخی نیست ... شبیه دیابت عادی هم نیست

اما تا حالا که ۱۳ ساله تقریبا قند داره از ۳۰ سالگی داشته تا ۴۳ تا حالا هیچ اتفاقی براش نیفتاده چون زیر نظر دکتره و دارو مصرف می کنه و یه زندگی عادی داره خداروشکر

من دیگه خونه آخرم میخام ی چند روزی قبل نهار متفورمین بخورم برای کم کردن وزن.😅ان شالله ک زنده بمونم ...

اگه قند نداری قبلش با پزشک مشورت کن ...

مشکل خاصی ایجاد نمی کنه اما ممکنه افت فشار پیدا کنی

متفورمین خارجی بخور معدن اذیت نشه

یه راهکار طب سنتی میگم که اگر نفع نداشته باشد قطعاً ضرر هم نداره دوست داشتی امتحان کن

با یه قصابی صحبت کن به مدت ده روز که رفت کشتارگاه برات زهله گاو یا گوسفند بیاره با حنا قاطی کن بزار کف پات وقتی توی دهانت احساس تلخی کردی برو پاهاتا بشور کلا دیابتا ریشه کن میکنه

😍😍خدایا شکرت