متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.
متاسفانه به دیابت مبتلا شدم. اگه کسی رو سراغ دارین که دیابت داشته و تا آخر عمرش بدون عوارض زندگی کرده، بهم بگید. دلگرمم میکنه. آخه من خیلی میترسم چشمامو از دست بدم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای امضاتون میگم دونفر بودن تا پیری چشماشون سالم مونده فقط شما مراقب کنید🌺❤وزنتون بیارید پایین و غذای سالم بخورید
میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺
من یه مدت که به علتی اضافه وزن گرفته بودم میخوردم 🤨هیچ اتفاقی هم نیفتاد
متفورمین؟
برای امضاتون میگم دونفر بودن تا پیری چشماشون سالم مونده فقط شما مراقب کنید🌺❤وزنتون بیارید پایین و غ ...
واقعا؟ 🥺 خدا رو شکر
تو یک سال گذشته وزنمو ۱۰ کیلو آوردم پایین 😔
با یه قرص اگه افت بدی که اصلا قرص تجویز نمیکنن برات بابا راحت باش
آخه دکتر یهو از دوز بالا شروع کرده
همه ش ذهنم مشغوله که چرا دوز پایین تر نداده
میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺
اونو دکتر زنان به خودمم داده بود برای کاهش وزن ولی دو بار خوردم حالم بد شد
این قرصی هم که الان دکتر داده ترکیبیه، متفورمین هم داره