2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس هیچی نیس:(

رمان بخون از یو توب فیلم ببین بازی نصب کن  برو توی گوگل به هرچی هلاقه داری عکسشو ببین یهو میبینی دو ساعت از وقتت رفته و نفهمیدی به همین اسونی

من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...  

کتاب میخونم

میرم بیرون

پیاده روی

برنامه ریزی کردم دوباره برم باشگاه

کلاس نقاشیمو ادامه بدم

به منم پیشنهاد بدین تابستونی چه کلاسی برم  چی کارا کنم که وقتمم هدر نرفته باشه

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
تازه من این وسط که حوصله خودمم ندارم اشتباهی عاشق شدم😥و باید یه فکری هم به حال اون کنم

اوفف چه دردسری

تازه بت میگه ابجی😂😂

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
کی هس حالا😁

یه دوست😍که اتفاقی باهاش اشنا شدم و عاشقش شدم ولی میدونم بهش نمیرسم و الانم گاهی باهاش درارتباطم ولی باید زودتر تمومش کنم چون خودم اخرش اذیت میشم

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
من سریال و فیلم کره ای میبینم اخرین رمانم سمفونی مرگ 

ای جان فیلم کره ای😍نت ندارم ک دان کنم متاسفانه

این رمانم نخوندم،قشنگه؟دیگه خیلی کم پیش میاد یه رمانی جذبم کنه😞