2777
2789
گفت دیگه بحثشو پیش نمیکشم ولی میترسم دوباره بحثو بندازه وسط اون از اون اولم میدونست من اینم و باهام ...

قطعا میکشه وسط

بحث یک عمر زندگیه

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

آخه اون گفت برام مهمه..من بهش گفتم برام مهم نیست که تو چجوری فکر میکنی همین که آدم درست و صادقی باشی ...

با ادم بی اعتقاد و بی دین و ایمون ازدواج نکن

اکثرشون ، انسانیت و مبانی فکری و اخلاقی درست درمونی ندارن وفادار بهت نیستن و ممکنه بهت اسیب بزنن

استثنا توشون خیلی کمه

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ادم بی اعتقاد و بی دین و ایمون ازدواج نکن اکثرشون ، انسانیت و مبانی فکری و اخلاقی درست درمونی ند ...

منم گفتم ب تناسخ اعتقاد دارن😭😭😭 چون احساس میکنم این منطقی تره

چیکار کنم🥲

ببین نمی خوام چیزی رو بهت تحمیل کنم ولی یکم بیشتر تحقیق کن ...به نظرم بعضی آدم ها میان تو زندگیمون با یه تلنگر مسیر مارو عوض میکنن حالا چه خوب چه بد شاید اینم یه نشونه س از طرف خدا برای شما

گلم ببین اینجوری باشه هر کس هر کاری دوست داشته باشه میکنه میگه من که قرار نیست بابت کارم بازخواست بشم ...حتی مسیحی ها هم به روز رستاخیز اعتقاد دارن

تناسخ وجود نداره خرافه وارداتی هست از عقاید شرک الود هندوها که به معاد باور ندارن

در قران رد شده

ایه قرانه که میفرماید گناهکارا تا میرسن این ور و حقانیت مطالبی که یه عمر انکار و تمسخرشون کردن رو میبینن میوفتن به التماس که بذارین برگردیم دیگه بنده خوبی میشیم و گناه نمیکنیم خطاب میرسه که دیگه بازگشتی در کار نیست و اینجا خونه ابدی تونه

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

داشتم مینوشتم که ترکید... ببین تناسخ کلا توی قران که کلام خداس رد شده و هیچ چیز نمیتونه اونو ثابت کن ...

منم مسلمانم وخب طبیعتا بهشت وجهنم رو باور دارم اما تناسخ که میگن اصلا به این شکل نیست در باور اونها هم مجازات هست ،مثلا کسی که آدم بدی بوده در حیوان بد مثل سگ یا گناه های هوس آلود در خوک تناسخ پیدا میکنن کسایی که قتلی مرتکب بشن تناسخ ندارن وتبدیل به روح پلید میشن وبرای همیشه ازبین میرن یا تبدیل به یه موجود پست میشن یاحتی بعضی گناه ها تو جایی مثل برزخ مجازات میشن تااز گناه پاک بشن بعد برگردن به کالبد انسانی

تناسخ رد شده حتی باعقل ادمجور در نمیاد ...هزار وخرده ای پیامبر برای هدایت بشر و اعتقاد به توحید ومعاد ومحشر وقیامت وتکامل بشر وانسانیت ،خداوند فرستاده وهمه وهمه دین موحد واسلام وپرستش خدا بوده

حسین جانم 🌺

با ادم بی اعتقاد و بی دین و ایمون ازدواج نکن اکثرشون ، انسانیت و مبانی فکری و اخلاقی درست درمونی ند ...

بخدا حرف حق همینه من الان تو همین وضعیتم با کسی ازدواج کردم که حتی نماز خوندنمو مسخره میکنه ای کاش همون اول شناخته بودمش خیلی پدر سوخته و حقه باز هست