2777
2789
چی بود؟نی نی سایت که گندشو درآوردهمن نمیدونم این نی نی یار کار و زندگی نداره صبح اول صبح

الان بهش بگیم تاپیکم حذف کن جونش در میره. ولی تاپیکهای دیگه رو می ترکونه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مسلمانم وخب طبیعتا بهشت وجهنم رو باور دارم اما تناسخ که میگن اصلا به این شکل نیست در باور اونها ...

خب این حرفا واسه متقاعد کردم همون افراد... اما ایا خدا هم راجب این چیزا گفته...

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب این حرفا واسه متقاعد کردم همون افراد... اما ایا خدا هم راجب این چیزا گفته...

اونا اصلا خدارو قبول ندارن که بخوان ببینن چی گفته اول باید بهشون وجود خدارو ثابت کنید شاید مشکل اینه که از وسط شروع میکنید برای همین طرف مقابل نه تنها متقاعد نمیشه بلکه بیشترگارد هم میگیره ،خدا گفته خدا گفته پس درسته، کاملا حالت حرف زور داره عرض کردم من مسلمانم اینکه خدا گفته برای من قابل قبوله اما کسی که خدارو قبول نداره باید درقدم اول وجود خدارو بهش اثبات کرد وگرنه اصلا هیچ حرف وآیه ونکته ای براش منطقی نیست لجبازی هم نمیکنه ،یجورایی مثل اینه که شما حرف همسایتونو سند معتبر پزشکی بدونید وبگید همسایمون گفت برای فلان بیماری باید فلان کارو کرد هیچ کس نه تنها با حرف همسایه ی شما نمیره برای عمل که مسخرتونم میکنن اما اگر ثابت کنید همسایتون پزشکه خودشون هم دلشون میخواد نظر اونو درمورد پرونده ی پزشکیشون بشنون حتی شمارو واسطه نیکنن که ببربهش نشون بده ببین چی میگه میگن واسطه شو ما باهم آشنا شیم ،اینم یجورایی مثل همونه صرف آیه وحدیث حقانیت ومنطق نیست، اول اثبات خود اون شخص اونم نه جوری که خودتونو متقاعد کنه باید بتونید اونو متقاعد کنید وگرنه فکرمیکنید اون لج میکنه ولی دراصل شما منطقی رفتارنمیکنید

اونا اصلا خدارو قبول ندارن که بخوان ببینن چی گفته اول باید بهشون وجود خدارو ثابت کنید شاید مشکل اینه ...

بله اینم هست.. قبول دارم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻