2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم این موضوع مهمی دوران آشنایی هم برا همین موارد که ببینین با هم تفاهم دارین یا نه اگرم خیلی همو ...

من بهش گفتم برام مهم نیست که تو چجوری فکر میکنی همین که ب آدم درست و صادقی باشی کافیه اونم گفت منم نظرم همینه..ولی میترسم دوباره در آینده بخاد حرفشو پیش بکشه

خب چرا دعوا میکنیدهر کس میتونه نظر خودشو داشته باشهمنم با شوهرم سر بعضی مسائل اعتقادی و مذهبی اختلاف ...

آخه اون گفت برام مهمه..من بهش گفتم برام مهم نیست که تو چجوری فکر میکنی همین که آدم درست و صادقی باشی کافیه اونم گفت منم نظرم همینه..ولی میترسم دوباره در آینده بخاد حرفشو پیش بکشه

من بهش گفتم برام مهم نیست که تو چجوری فکر میکنی همین که ب آدم درست و صادقی باشی کافیه اونم گفت منم ن ...

صد در صد پیش میاد این موضوع وقتی بچه دار بشین بیشتر خودش و نشون میده وقتی یه سوال بپرسه نمیشه که دوتا جواب بشنوه

گفتم با پارتنرم سر بهشت و جهنم بحثمون شده

داشتم مینوشتم که ترکید... ببین تناسخ کلا توی قران که کلام خداس رد شده و هیچ چیز نمیتونه اونو ثابت کنه... ولی موضوع بهشت و جهنم به حقایق نزدیک تر.. اینکه کسی رو بکشی.. اینکه کسی اذیت کنی.. هر گناهی انجام بدی بی جواب بموته و دوباره توی کالبد دیگه متولد بشی کاملا بی اساس.. حتی از نظر عقلی... باید تاوان گناه داده بشه اونجور که خدا گفته.... ولی در کل بیشتر تحقیق کن بیشتر بپرس.. حتی شده پیش یه عالم بزرگ برو

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
با پارتنرم سر بهشت و جهنم بحثمون شد😭

هرکدوم که تایید کننده هست به اون تکذیب گره خوندن ترجمه قران رو سفارش کنه بلکم دل طرف به نور حقیقت روشن بشه و از اون گمراهی نجات پیدا کنه

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

با پارتنرم سر بهشت و جهنم بحثمون شد😭

آها اون

اتفاقا خواستم نظر بدم.

وقتی انقدر اعتقاداتتون متفاوته، به نظرم ادامهٔ رابطه اصلا سودی نداره چون ممکنه توی زندگی مشترک هم به مشکل بخورید.

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

اگه هم عقیده نیستی. ولش کن اعصابتو از سر جوب پیدا نکردی که

گفت دیگه بحثشو پیش نمیکشم🥲من بهش گفتم برام مهم نیست که تو چجوری فکر میکنی همین که ب آدم درست و صادقی باشی کافیه اونم گفت منم نظرم همینه..ولی میترسم دوباره در آینده بخاد حرفشو پیش بکشه

آخه اون گفت برام مهمه..من بهش گفتم برام مهم نیست که تو چجوری فکر میکنی همین که آدم درست و صادقی باشی ...

نه بابا

انشاالله اگه به ازدواج ختم بشه بعدا اینقدر آدم گرفتاری تو زندگیش داره که زمان اینجور بحث ها رو نداره

آها اوناتفاقا خواستم نظر بدم.وقتی انقدر اعتقاداتتون متفاوته، به نظرم ادامهٔ رابطه اصلا سودی نداره چو ...

گفت دیگه بحثشو پیش نمیکشم ولی میترسم دوباره بحثو بندازه وسط اون از اون اولم میدونست من اینم و باهام ادامه داد😭