2777
2789
عنوان

بچه ها کسی تا حالا خواب جِن دیده؟

793 بازدید | 20 پست

بچه ها از تو گوگل جواب ندید. اگر کسی تجربه خواب جِن دیدن رو داره خوابشو بگه و بگه آیا براش تعبیر شده یا نه. من دوبار خواب جِن دیدم که خوابم خیلی هم ترسناک بود.شما هم برام تعریف کنید چی دیدید تا حالا

تو رو خدا اینقدر این حرفارو نزنید.آدم سالمم با این حرفها توهم میزنه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سال اول ازدواجم خواب دیدم و مدت زمان زیادی میترسیدم که بخوابم 

خدا رو شکر میکنم که اون روزها گذشت اگرنه دیونه میشدم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بار اول جن رو صبح تو رختخوابم دیدم. ازم کاری میخواست که نفهمیدم چی بود ولی اون میخندید و من گریه میکردم. هرجا میرفتم میومد. تو ذهنم میدونستم کاری که میگه رو انجام میدم ولی ناراحت. تو همون روزا یه دشمن با لباس فرشته اومد تو زندگیمون،گولمون زد و دارو ندارمون رو ازمون گرفت. وقتی بعداز یه سال از دستش خلاص شدید دوباره خواب جن دیدم این بار از پاهام گرفته بود،من انقدر گریه کردم و دست و پا زدم تا از دستش خلاص شدم و اون رفت،و تعبیرش هم رها شدنمون از دست اون دشمنی بود که داراییمون رو برده بود و یه دفعه ولمون کرد

یعنی چی که تعبیر شد؟خوابت چجوریه که تعبیر میشه

مثلا من خوابام اینجوریه که میبینم یه موجود ترسناک که میدونم جنه رو تختم نشسته یهو میدوئه میاد سمتم که من جیغ میزنم از خواب میپرم

یا خواب میبینم تو خونه وسایل داره توسط یه موجود نامرئی جا به جا میشه 

اخرین بار که خواب دیدم از همه بدتر بود

خواب دیدم پسر نوزادمو یه موجود نامرئی از زمین بلند کرده داره میکوبونتش اینور اونور

خودمم یکی گرفته نمیذاره برم سمتش

بار اول جن رو صبح تو رختخوابم دیدم. ازم کاری میخواست که نفهمیدم چی بود ولی اون میخندید و من گریه میک ...

جن خوبی بوده داشته هشدار میداده !!!!

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
اره و ریشه تو رفتار ادم داره...در حال انجام گناه یا فکرش هستی؟

من نه. ولی یه آدم گرگ با لباس میش اومد زندگیمون رو نابود کرد اما قبلش اون جن تو خواب من بهم هشدار داده بود که داره برام اتفاقاتی میفته ولی من اهمیت نداده بودم