2777
2789
عنوان

مشکلات زندگی

49 بازدید | 1 پست

سلام بچها میخام ی قسمت کوتاه از زندگیمو بگم لطفا بهم بگید چیکار کنم

دو س سال پیش برای اولین بار تو زندگیم با ی مرد حرف زدم در حالی ک ۲۲ سالم بود عاشقش شدم و هر چقدر خانوادم تلاش کردن اخرش شد اونکه خاستم بعد ی مدت بشدت منو اذیت میکرد و تهمت ناروا بهم میزد بعد ی سال من بیچاره سالگرد عروسیم صاحب پسری شدم ک بیشتر شبیه ی فرشته بود در عین حال مرد زندگیمم بشدت دوس داشتمو دارم ولی خوب تحمل اون زندگی سخت بود .بعد مدتی از اونجا بخاطر حرفای ک میزد اومدم خونه پدرم بدبختانه وضعیت پدرمم همونه بدتر از شوهرمه هر دو مواد مصرف میکنن الان شوهرم چند مدته کمپه اجباریه تا بعد عیدم اونجاست و خودمم با ی بچه ک شیر خشک میخوره و هیچ درامدی ندارم تو خونه پدرمم ، اجازه هم نمیده برم کمیته یا بهزیستی بنظرتون من چه خاکی ب سرم بزنم خانواده همسرمم هیچ کاری ب بچه ندارن از ی طرفم نمیدونم با مردی ک تو سن ۲۵ سالگی شیشه و گل مصرف میکنه بعد ترک میشه امید داشت ب زندگی یا ن ، از همه فشارای روحی و روانی بیشتر فشار اقتصادی بخاطر شیر و پوشک بچه رومه

برو ایندفعه بهداشت . بگو باید برم بهداشت .

اونجا مطرح کن .

من شنیدم هم شیر خشک میدن هم رسیدگی میکنن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

برو ایندفعه بهداشت . بگو باید برم بهداشت . اونجا مطرح کن . من شنیدم هم شیر خشک میدن هم رسیدگی میکن ...

روم نمیشه خوب .البته بهشونم گفتم شیر خودمو نمیخوره بچم فقط شیر خشکه ولی چیزی بهم ندادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.